Voor de liefhebbers van chocola en Sushi is er nu KitKat Sushi

Redactie 31 jan 2017 Entertainment

Chocola kent steeds meer mannelijke liefhebbers, het zijn al lang niet alleen maar vrouwen meer die na een break-up een maandvoorraad chocola wegkanen onder het genot van een romcom en veel gesnotter. Een reepje chocola gaat er op z’n tijd best in. Net als het hoogtepunt van de Japanse keuken: sushi. De Japanse vreetschuren schieten de laatste jaren als paddo’s uit de grond.

Sushi heeft vooral als ingrediënten: inktvis, zeevruchten, rijst, zeewier en tonijn. Dit gegeven leek voor KitKat het ideale moment om samen te gaan werken met een sushi producent, chocola en rauwe vis klinkt natuurlijk als muziek in je horen. Voordat je een teiltje pak om over je gieter te gaan van deze combinatie, geef het een kans. In Tokio wordt er hard aan gewerkt deze smaaksensatie tot een succes te maken.

FHM- KitKat Sushi

De sushi’s worden bereid met speciale smaken van KitKats’ reepje. De gepofte rijst wordt bijvoorbeeld gekoppeld aan een reep met een smaakje van framboos en omwikkeld met zeewier. Dit klinkt toch als iets dat het proberen waard zou moeten zijn. De samenwerking tussen KitKat en sushi is voor de liefhebbers van beide helaas van korte duur, van 2 tot 4 februari kun je de sushireepjes bestellen. Deze lekkernij zou naar verwachting zo’n 3000 Yen kosten, dat komt neer op ongeveer €25.
FHM- KitKat Sushi

High Snobiety

Reageer op artikel:
Voor de liefhebbers van chocola en Sushi is er nu KitKat Sushi
Sluiten