Volgens Arjen Lubach kan Oranje nog altijd naar het WK

Redactie 16 okt 2017 Entertainment

Afgelopen donderdag werd Zondag met Lubach door het publiek tot het beste programma van het afgelopen jaar gekozen en won het daarmee de Gouden Televisier ring. Heeft ‘ie te danken aan zijn geniale grappen en wereldwijde virals natuurlijk. Ook nu laat hij weer zien waarom het satirische programma de erkenning waard is.

Zoals we allemaal weten is het Nederlands elftal er niet in geslaagd zich te kwalificeren voor het WK van volgend jaar zomer in Rusland. We zijn het lachertje van de voetbalwereld geworden door ons voor de tweede keer niet te plaatsen voor een eindtoernooi. Ook het aanstellen van resultaat trainer Dick Advocaat heeft niet voor het succes gezorgd wat het Nederlandse voetbal dringend nodig heeft. Van een Zilveren en Bronzen medaille in 2010 en 2014 naar thuis op de bank kijken in 2018.

Maar niet getreurd, want volgens Arjen Lubach is er nog altijd een kans op het WK. Vier kansen zelfs. Het vergt wel de nodige creativiteit en inzet, maar als we naar de geniale meester luisteren moet het zeker kunnen lukken. We kunnen zelfs de beker mee naar huis nemen, al moeten we daar wel iets voor achterlaten.

Arjen was sowieso lekker op dreef, want het regeerakkoord kan hij ook niet links laten liggen:

Reageer op artikel:
Volgens Arjen Lubach kan Oranje nog altijd naar het WK
Sluiten