Vlaamse Vlammen: Xenia Goysens

Yesssss, we zijn terug met onze heerlijke rubriek Vlaamse Vlammen. Het is alweer een tijdje terug dat we een kijkje hebben genomen over de zuidelijke grens, maar daar komt nu gelijk verandering in. En hoe! Maak kennis met de betoverende Antwerpse schoonheid Xenia Goysens.

Hi Xenia! Hoe vond je de shoot gaan?
Ik vond de shoot ontzettend leuk. Het was een hele warme dag was in België. De lichtinval was dan ook toen prachtig op de locatie van de fotoshoot. We zijn rustig begonnen, niemand had haast en dat maakte de sfeer heel gezellig. Tijdens de fotoshoot heb ik ook veel gelachen, wat dan net dat extraatje is. Toen ik de resultaten achteraf zag was ik er stiekem wel heel trots op!

Heel logisch dat je er trots op bent, maar vertel eens. Waar ben je opgegroeid?
Ik ben opgegroeid in Antwerpen en dat vond ik persoonlijk wel leuk. In het centrum is er veel te beleven en voor iedereen wel iets te doen. Er zijn verschillende parken, veel winkels en het is hier ook gewoon fijn om rond te wandelen. Op elk hoekje van de straat is er iets te beleven.

Top stad, Antwerpen! Waar woon je nu? Hoe bevalt dat?
Ik woon nog altijd in Antwerpen en hoe ouder ik word, hoe leuker ik het vind. Het is wel druk in het centrum maar persoonlijk bevalt me dat wel. Ik ben een actief persoon waardoor ik altijd wel iets kan gaan doen.

Xenia Goysens
Foto: Dirk Christiaens Photography

Waar houd je je zoal mee bezig in het dagelijkse leven?
Ik ga dit jaar afstuderen als verpleegkundige en dat is hetgeen waar ik me veel mee bezig houd. Ik heb lange stageperiodes waardoor ik overdag veel te vinden ben in het ziekenhuis. Buiten mijn studie ben ik veel bezig met modellenwerk en hostessenwerk. Dit is een groot contrast, maar dat maakt het juist leuk. Het zijn twee totaal verschillende werelden en ze dagen me uit op verschillende aspecten.

Bezig bijtje dus. Wat doe je dan om te ontspannen?
Ik ben een enorme hondenliefhebber. Ik heb dan ook een hond waar ik veel mee bezig ben. Er is niets leuker dan met je hond in een park te gaan lopen of samen een koffietje te gaan drinken. En geloof me, mijn hond gaat graag koffietjes drinken, waarschijnlijk omdat hij dan veel koekjes krijgt…

Xenia
Foto: Dirk Christiaens Photography

Even over je prachtige verschijning. Hoe ben je in het terechtgekomen in het wereldje van de missverkiezingen?
Ik ben al jaren actief in het wereldje. Dat is begonnen door eens een fotoshoot te doen en toen is het gestart. Vrij snel was duidelijk dat ik dit heel leuk vond en naarmate ik ouder werd zat ik steeds meer in de modewereld. Hierdoor heb ik de missverkiezingen ontdekt. Al focus ik me nu meer op modellenwerk. Missverkiezingen hebben me deels de persoon gemaakt die ik nu ben.

Wat wilde je vroeger worden toen je klein was?
Zolang als ik me kan herinneren wil ik al verpleegkundige worden. Verpleegkundige zijn zit in je bloed. Ik heb nooit echt gezegd dat ik een prinses wilde worden, want dat wilde iedereen altijd al zijn. Uniek zijn is belangrijker.

Wat zijn je plannen voor de toekomst?
Mijn plannen in de toekomst… Ik wil graag een mooie carrière opbouwen. Graag wil ik dit met iemand aan mijn zijde die ook ambities heeft. Samen een mooie toekomst opbouwen is voor mij toekomst. Natuurlijk wil ik nog lang modellenwerk doen, dit vind ik persoonlijk te leuk om te laten vallen. Model zijn is een andere kant van mezelf, een kant waar ik graag tijd in steek.

Oh ja, hoe vind je het om een feature in FHM te hebben?
Wie zou hier nu niet trots op zijn?! Ik ben enorm blij! Dit kan ik van mijn checklist schrappen.

Vluggertje met Xenia Goysens:

Reis: Venetië
Stad: Parijs of Rome
Land: Italië
Film: Elke romantische film!
Dier: Hond (Bordeaux dog of Corgi)
Serie: How To Get Away With Murder
Auto: Jaguar E-pace
Gerecht: Pasta bolognaise|
Artiest: Geen favoriet
Festival: Tomorrowland
TV-progamma: Elke medische serie

Meer over Xenia Goysens? Volg haar vooral op Insta. En anders kun je ook gewoon inspiratie halen uit de Instagram van Dirk Christiaens Photography.

Meer Vlaamse Vlammen

Wil je meer Vlaamse Vlammen zien? Túúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:

Reageer op artikel:
Vlaamse Vlammen: Xenia Goysens
Sluiten