Maak kennis met 5 fenomenale potentiële nieuwkomers uit de FHM500

De spanning stijgt nu de FHM500, onze ultieme lijst met de 500 mooiste dames van het land, in zicht is. Net zoals altijd zullen we jullie weer verblijden met hemelse schoonheden in deze nieuwe editie. Wij kunnen niet wachten om ze met jullie te delen, dus hier is alvast een sneak peek: maak kennis met vijf prachtige nieuwkomers in de FHM500 die er door jou stem erin kunnen komen: Charlotte, Mirthe, Britt, Esther en Jisse.

Nieuwkomers

Nieuwsgierig of de nieuwkomers in de fhm500 te schitteren zijn? Nog even geduld! Over een maandje presenteren wij samen met onze hoofdsponsor Tabac Fragrances de nieuwe FHM500. Get ready for the ultimate reveal!

Charlotte Molenaar

Charlotte zie je regelmatig schitteren naast haar beste vriendin Lisa Korver op TikTok. Als getalenteerde content creator ambieert ze haar eigen filmproducties te maken. Na 13 jaar heeft deze fanatieke Ajacied nog steeds een vurige passie voor voetbal en staat ze elke zondag zelf op het veld. Een wedstrijd in de Arena met Charlotte? Dat zou pas echt een feestje zijn om samen te juichen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charlotte Molenaar (@charlottemolenaar)

Mirthe Dijkstra

Mirthe is veel meer dan alleen een mooi gezicht. Deze beauty is een echte wereldreiziger en avonturier, gedreven door haar liefde voor nieuwe ervaringen is de reden waarom ze modellen ook zo leuk vindt. Terwijl ze de catwalks van Parijs en Milaan bewandelt, werkt Mirthe aan haar droom om verpleegster te worden. Deze zorgzame parel is niet meer weg te slaan als nieuwkomer in de FHM500!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mirthe J. Dijkstra (@mirthedijkstra_)

Britt van der Boon

Geen dag is hetzelfde voor de avontuurlijke Britt! Ondanks hoogtevrees sprong ze uit een vliegtuig in Nieuw-Zeeland. Een echte adrenalinejunkie dus! Na haar opleiding aan de Dansacademie gaat Britt haar droom najagen op Mykonos, waar ze bij Lio gaat dansen na een succesvolle auditie in Madrid. Volg haar op dit spannende avontuur, want ze wil deze reis graag met iedereen delen! Wij kunnen niet wachten om deze beauty te zien shinen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt van der Boon (@brittvdboon)

Esther Cordus

Esther schittert als gepassioneerde korfbalspeelster bij TeamNL en KZ/Keukensale.com, waar ze al sinds haar zevende speelt – een ware clublegende! Ester geniet van het bruisende leven in de Jordaan. Elke zaterdagochtend struint ze over de markten op de Lindegracht en de Noordermarkt, een perfecte voorbereiding voor haar topwedstrijden! Leuk feitje over haar: haar afkomst is Indo-Afrikaans, dat raden niet veel mensen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esther Cordus (@esthercordus)

Jisse Tamar

Kortgeleden verscheen het prachtige model al in een prachtige FHM shoots met Jelle Stokhof. Je kan wel zien dat ze weet hoe ze met de camera moet werken en kan schaken…Als je met haar nog een potje wilt spelen is de ambitieuze Jisse te vinden in Agga Centje waar ze net naartoe is verhuisd. Wil je meer weten over deze beauty of haar shoot bewonderen? Klik dan hier voor meer!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jisse👱🏼‍♀️ (@jissetamar)

Reageer op artikel:
Maak kennis met 5 fenomenale potentiële nieuwkomers uit de FHM500
Sluiten