Verwaarloosde autocollectie veroordeelde crimineel gevonden

Op een foute manier je geld verdienen gaat voor de meesten vroeg of laat een keer mis. Je hebt altijd de kans om achter de tralies te belanden. Maar wat gebeurt er nu met je geweldige collectie auto’s die je in je crimijaren hebt weten te verzamelen van dat duistere geld, wanneer je de bak in vliegt?

Een veroordeelde crimineel in Engeland heeft in de afgelopen jaren een flink wagenpark weten op te bouwen, maar belandde een tijdje geleden alweer achter de tralies. Waarvoor precies is voor het grote publiek niet helemaal duidelijk. Desalniettemin heeft de Engelse boef geen tijd gehad om wat te doen met zijn imposante wagenpark, want deze lijkt door een stel urbexers (Urban Explorers) gevonden te zijn. Had hij beter net zoals deze YouTuber ze eerst moeten verkopen.

Verstofte autocollectie

Twee Franse YouTubers hebben tijdens hun urban explore avontuur een flink wagenpark ontdekt in het Verenigd Koninkrijk. Van simpele Peugeot 205’jes tot oude Jaguars, ze behoren allemaal tot de veroordeelde Engelsman wiens naam niet bekend is. Het verhaal gaat rond dat iedereen wist van de collectie auto’s, maar niemand nu eigenlijk precies wist waar hij al dat geld vandaan haalde om die wagens te kopen. Dan weet je wel genoeg, lijkt ons zo. Zo op het eerste oogopslag lijken de auto’s die gevonden zijn wat verouderd, dus kan het best al een tijd geleden zijn geweest dat meneer bezig is geweest met het verzamelen van de wagens.

Urban Explore YouTubers

De YouTubers Gabriel en Corentin zijn heuse Urban Explorers. Dat houdt in dat je naar verlaten plekken gaat, meestal in verval, en daar foto’s gaat maken of gewoon een kijkje gaat nemen. Dat is niet zonder risico, gezien het feit dat die gebouwen al lang niet meer gebruikt zijn en dus ook niet meer veilig zijn om zomaar in rond de bonjouren. Dat houdt de meesten echter niet tegen, want het is ook hier in Nederland een populaire bezigheid. Je komt in ieder geval wel op interessante plekken, en levert het vaak ook prachtige beelden op. Zo ook bij onze vrienden Gabriel en Corentin. Zie de video hieronder voor meer beelden van de collectie van onze Engelse boef!

Reageer op artikel:
Verwaarloosde autocollectie veroordeelde crimineel gevonden
Sluiten