Verander jezelf in een pooier en je huis in een bordeel met deze B&O stereomuur

Redactie 11 mei 2017 Machines

Deze boost aan je leven heet de Bang & Olufsen BeoSound Shape. De nieuwe speaker van de ultrafancy elektronicafabrikant tilt het aanbod aan speakers en stereo’s naar een nieuw niveau. Met dit aan je muur zul je een onuitwisbare indruk maken op al je vrienden en familie. Sinds de lancering van dit ‘ding’ zijn alle overige speakers een stuk lelijker en sindsdien staan ze ook nog eens in de weg. Waarom zou je een lelijk ding in je woonkamer zetten, als je ook een kunstwerk aan je muur kunt hangen dat je geluid afspeelt?

In feite is de Shape een modulair muurspeakersysteem dat uit verschillende onderdelen bestaat. Je kunt het naar jouw smaak en voorkeur aanpassen en de onderdelen apart aanschaffen. Alle onderdelen zitten achter één zo’n zeshoek verstopt. De zeshoeken zien er allemaal hetzelfde uit van de buitenkant. Wel zijn ze te bestellen in een groot aanbod aan kleuren en stoffen. LED-lichtjes, markeringen, displays of knopjes hebben ze niet.

De speakertjes zien er niet uit als geluidsapparatuur. Hangen ze in jouw woonkamer, dan zullen gasten reageren met: ‘Wat een interessant kunstwerk een je muur,’ of ‘Whatthefuck gozer, sinds wanneer geeft jij je geld uit aan kunst?’ Het is een innovatief product dat in de smaak zal vallen bij mensen die liever geen zichtbaar stereoapparaat in hun huis hebben staan.

Je kunt je ‘wall of sound’ zo groot maken als je wilt, maar een basispakket zal al rond de 4 duizend euro gaan kosten. Dit zijn zes  zeshoeken (één Core, één versterker, twee speakers en twee tegels met demping).

Reageer op artikel:
Verander jezelf in een pooier en je huis in een bordeel met deze B&O stereomuur
Sluiten