Verras je vriendin met spannende cadeautjes via de Valentijns Cadeauservice

Redactie 11 Feb 2019 Entertainment

Aanstaande donderdag is het zover jongens. 14 februari. Valentijnsdag. Je weet wat je te doen staat. Tover de meest romantische versie van jezelf tevoorschijn, er wordt wat van je verwacht. Ook al zeggen de vrouwen dat ze niks hoeven of verwachten, je weet hoe vrouwen zijn. Nee = ja. Dus ja, uitpakken jij. Ben je out of inspiration? Wat dacht je van de Valentijns Cadeauservice.

Verrast worden door je stille aanbidder is de oorspronkelijke betekenis van Valentijnsdag. Dat is eigenlijk uitgegroeid tot de dag van de liefde. Je kan natuurlijk uitpakken met een etentje en een hotelovernachting in Parijs, maar dat moet je niet elk jaar doen. Wat dacht je van een anoniem bezorgd cadeautje waar een spannend speeltje in zit waar jullie plezier mee kunnen maken in de slaapkamer?

Dan moet je bij Willie zijn. We snappen dat het raar kan overkomen als je een buttplug laat bezorgen bij dat meisje waar je een oogje op hebt. Maar als je al een tijdje een relatie hebt, dan kun je best met iets spannend op de proppen komen toch? Je hoeft ook niet gelijk met een drilboorvibrator aan te komen zetten, je kan het ook wat rustiger aan doen met een sexy lingeriesetje of een lekkere massageolie. Wij geven je hieronder acht suggesties.

1. Satisfyer Pro 2 Next Generation

Een apparaat dat vrouwen precies geeft wat ze willen. Met een ergonomisch gevormde kop, innovatieve vacuümtechniek en contactloze stimulatie staat het apparaat garant voor een portie genot waar ze helemaal dol van wordt. De Satysfyer Pro 2 Next Generation is nu verkrijgbaar met 32% korting.

2. We-Vibe Jive

Een draagbare handsfree vibrator die zich focust op stimulatie van de G-spot. Je kan de We-Vibe Jive zelf of door je vriendin laten besturen. Dat maakt het natuurlijk extra leuk. Via de app kun je het apparaat zelfs besturen als zij in Sydney zit. Bovendien is ‘ie waterdicht, waardoor je ‘m ook mee uit douchen kunt nemen. De We-Vibe Jive is nu met 25% korting verkrijgbaar.

3. Willie dobbelstenen

Plezier zit ‘m niet in de prijs van een cadeautje. Wat dacht je van een paar dobbelstenen die jullie vertellen wat jullie moeten doen? Reken maar dat het vuurwerk in de slaapkamer oplevert! De Willie dobbelstenen zijn nu verkrijgbaar met 33% korting. Kun je niet laten liggen.

4. Europe Magic Wand

Misschien wel het beste speeltje voor vrouwen. Won niet voor niets talloze awards. Ja, dit apparaat gaat ze ook zonder jou gebruiken, maar gelijk heeft ze toch ook? De Europe Magic Wand Massager levert diepe intense trillingen en is ook uitermate geschikt als lichaamsmassager. Met zes versnellingen kun je haar al het genot van de wereld schenken, zonder er ook maar een druppel voor te hoeven zweten. De Europe Magic Wand is nu verkrijgbaar met 45% korting.

5. Safe Valentijns Pakket

Wordt ook wel omschreven als het ideale pakket om te geven met Valentijnsdag. Wat kun je zoal verwachten? Een vibrator, een vibrerende cockring, een tubetje glijmiddel en een setje condooms. Daar moet je wel een avondje plezier van kunnen hebben, toch? Het Safe Valentijns Pakket is nu verkrijgbaar met 32% korting.

6. The Pleasurelabel

Een lekker geurtje in huis is altijd raadzaam, maar wat dacht je van een geur waarmee je haar alvast in de mood brengt voor een onstuimige nacht met z’n tweeën? Of met meer, je moet die geuren wat dat betreft niet onderschatten. De Body Wash van The Pleasure Label moet je hebben! Je hebt de keuze uit drie verschillende geuren, waarmee je het douche en badkamer naar een hoger level tilt. The Pleasurelabel is hier verkrijgbaar.

7. Satisfyer  Pro 2 Next Gen pakket voor stellen

Mocht je toch liever voor een pakketje gaan, dan is de Satisfyer Pro 2 Next Gen pakket voor stellen ook een enorme aanrader! In dit pakket vind je naast de Satisfyer Pro 2 Next Gen ook nog de Willie dobbelstenen, een Willie cockring en als kers op de taart krijg je er ook nog een flesje Willie glijmiddel bij. Moet je eens opletten hoe er donderdag gevlamd gaat worden. Helemaal lekker dat de Satisfyer Pro 2 Next Gen pakket voor stellen nu  verkrijgbaar is met 53% korting.

8. Mapale 4-delige Peek-a-Boo set

Lingerie is misschien wel het allerbeste Valentijnsdagcadeautje. Het is sexy, het zegt dat je haar nog steeds mooi vindt en graag in een spannend setje wil zien en je hebt moeite gedaan. Dit heerlijke setje van Mapale is natuurlijk grandioos. De Mapale 4-delige Peek-a-Boo set wordt bij jou thuisbezorgd en hangt het donderdagavond aan de billen van je vriendin!

Op Willie.nl kun je alle aanbiedingen en nog veel meer bedspeelgoed vinden. Kies je wat moois uit?

In samenwerking met Willie

Reageer op artikel:
Verras je vriendin met spannende cadeautjes via de Valentijns Cadeauservice
Sluiten