F1 wereldkampioenen Nico Rosberg en zijn vader Keke Rosberg reden samen een rondje op het circuit van Monaco

Redactie 29 mei 2018 Entertainment

Vader en zoon zijn allebei wereldkampioen in de Formule 1 geweest. Keke Rosberg werd kampioen in 1982 met zijn Williams-Cosworth FW08 en Nico Rosberg deed dat in 2016 in zijn Mercedes W07. Nu hebben vader en zoon samen een rondje gereden op circuit van Monaco in de wagens waarmee ze wereldkampioen werden. Het levert een paar mooie historische beelden op die Nico deelde op zijn YouTube kanaal.

Terugkeer naar de Formule 1

Beide zijn voormalig F1 wereldkampioen en beide mannen gaven ook na de race aan zo weer mee te willen doen binnen de Formule 1. Voor Keke is dat niet echt realistisch, maar Nico stopte eigenlijk op zijn hoogtepunt. Hij maakte vijf dagen na het behalen van het wereldkampioenschap bekend te stoppen als coureur binnen de Formule 1. Het feit dat Nico een grapje maakt met een serieus randje over terug keren is een stap in de goede richting.

Mooie beelden

Het zou extra competitie betekenen voor Max en we gokken zo dat Hamilton er ook niet echt blij mee zou zijn. Wij zijn benieuwd of het er daadwerkelijk ooit nog van gaat komen. Vooralsnog zijn de beelden, van vader en zoon die samen over het circuit heen scheuren, mooi om te zien.

Foto: screenshot YouTube

 

Reageer op artikel:
F1 wereldkampioenen Nico Rosberg en zijn vader Keke Rosberg reden samen een rondje op het circuit van Monaco
Sluiten