Gigi Hadid scheurt samen met Lewis Hamilton over het asfalt

Redactie 26 mei 2018 Entertainment

Wat krijg je als je het mooiste en het beste bij elkaar zet? Precies, een volle krat bier. Nee, we hebben het natuurlijk over model Gigi Hadid en Formule 1-coureur Lewis Hamilton. Ze ze samen een snelle bak en je krijgt een topvideo.

Tommy Hilfinger heeft het voor mekaar hoor. Gigi Hadid en Lewis Hamilton in één video, bestseller zouden wij zeggen. Gigi natuurlijk bekend als dame van de Victoria’s Secret Brigade en tevens vrijgezel. Ze is ook nog eens half Nederlands. Naast haar zit de coureur die we natuurlijk allemaal kennen, de rivaal van Max Verstappen en wereldkampioen bij de mannetjes van Formule 1, Lewis Hamilton.

Overname

Het mooie is dat Gigi Hadid aan het stuur zit en Hamilton het allemaal moet aanzien. Aan zijn gezichtsuitdrukkingen te zien, zit hij liever op de verjaardag van zijn schoonmoeder dan trillend langs het Sport Illustrated model. Ach ja, het zijn wel toffe beelden. Als Hamilton het dan overneemt, laat hij even zien wat het echte werk is. Dat heeft Gigi ook geweten, want die Lewis laat haar alle hoeken van de spreekwoordelijke baan zien.

Reageer op artikel:
Gigi Hadid scheurt samen met Lewis Hamilton over het asfalt
Sluiten