Max Verstappen wordt gevolgd door Netflix in nieuwe docu-serie over de Formule 1

Redactie 26 mei 2018 Entertainment

Max Verstappen en Netflix slaan de handen in een voor een nieuwe tiendelige documentaireserie over de Formule 1. Aankomend weekend is de Grand Prix van Monaco en Red Bull, maar vooral Max Verstappen in het bijzonder, zullen gevolgd worden om ons een informatief kijkje te geven achter de schermen. 

Recent werd bekend dat er dit jaar gefilmd zou worden voor de documentaire die al wat langer verwacht word. De serie wordt mede geproduceerd door James Gay Rees. Hij won eerder een Oscar voor zijn documentaire Senna over oud F1-coureur Ayrton Senna.

Monaco

Niet zomaar iemand heeft de touwtjes (mede) in handen dus. Voor deze documentaire staat onze Max in het zonlicht. Hij woont in Monaco en tijdens de GP zal hij vooral gevolgd worden. Nu hopen dat Max ook een puike prestatie weet neer te zetten. De Red Bull wagens hebben met een circuit zoals in Monaco kans om te winnen. Mercedes domineert op de rechte stukken maar in Monaco zijn er daar weinig tot geen van te vinden.

Wanneer de Netflix docu-serie uitkomt is nog niet bekend. Wel goed om te weten dat Netflix bezig is met toffe series, misschien houden wat dat abonnementje dan toch nog maar een jaartje aan.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Max Verstappen wordt gevolgd door Netflix in nieuwe docu-serie over de Formule 1
Sluiten