In deze simulator kunnen we als zwerver nergens een reet om geven

Redactie 29 mei 2018 Entertainment

Men streeft altijd naar het uiterste en droomt over de toekomst. De toekomst is een heilig iets en is altijd beter dan het nu. Maar wat als dat niet het geval is? Hoe zou jij zijn als je de bodem zou bereiken in plaats van de top? In de nieuwe Bum Simulator zijn we een zwerver op straat en moeten we zien te overleven tussen alle gevaartes van de straat. Ga je ten onder of word je een heuse legende van de straat?

We zouden het in het echt nooit willen uittesten maar een simulator spelen is dan nog wel leuk. Heen en weer zwalkend over de weg, zat van een goedkope bocht achtige wodka die nog steeds nergens naar smaakt. Kotsend in hoekjes, politieagenten testend en over het algemeen nergens ene reet om geven, terroriseren we de straten naar onze eigen zin. Dat leven van een zwerver lijkt zo slecht nog niet.

Een zwerver is vrij

Laten we maar even weg laten dat we niet de kou hoeven te voelen of de honger voelen rommelen. Nee, in de simulator mogen we alleen de leuke dingen doen. Wie zou je zijn en wat zou je doen wanneer niks je meer uitmaakt. Het maakt niet uit hoe je je kleed, hoe je ruikt, wat je eet, wat je drinkt of je kotst, het maakt allemaal niks uit. We waren nog nooit zo vrij.

Zie hier de video van de game en geef toe dat het er best wel grappig uit ziet. Hier zou je snel een avond aan verspillen.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
In deze simulator kunnen we als zwerver nergens een reet om geven
Sluiten