De angstaanjagende Jurassic World versie van Pokemon Go is nu beschikbaar voor op je telefoon

Redactie 29 mei 2018 Entertainment

De wereld is aan het veranderen, we krijgen langzaam de kans om de wereld te zien in zijn digitale vorm. Augmented reality wordt steeds groter en beter. Vooral bij games worden er grote stappen gemaakt. We hadden eerst Pokemon Go, toen de Harry Potter game en nu is er dan Jurassic World Alive, de augmented reality game voor de Jurassic Park-fan.

Jurassic Park heeft een Pokemon Go-achtig spel ontwikkeld dat we kunnen spelen op onze telefoons. De hype is real, grote franchisen, films en fantasie-universums pakken de kans om zo hun fans de verzonnen werelden op een geheel nieuwe manier te laten ervaren. Een kans om te voelen hoe het zou zijn als het in de echte wereld zou zijn.

Jacht op virtuele dino’s

In Jurassic World Alive moet je op jacht naar virtuele dino’s. In deze game is het niet de bedoeling dat je ze vangt, in plaats daarvan moet je samples DNA van de vleesverscheurende fossielen verzamelen zodat je ze kan gaan clonen. Nu komt het echt coole: als je DNA van meerdere dino’s hebt, kun je dinosaurussen gaan maken met DNA van verschillende dino’s. De bedoeling is dat je jouw dino combinatie gaat laten vechten tegen die van iemand anders.

Interesse gewekt? Mooi! Je kunt de games al gewoon downloaden in de appstores. Android hiero en voor IOS hier zo. Graag gedaan.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
De angstaanjagende Jurassic World versie van Pokemon Go is nu beschikbaar voor op je telefoon
Sluiten