UFC-fighter verliest op wonderlijke wijze in 2 minuutjes een halve kilo

Redactie 10 apr 2017 Entertainment

Gewicht is voor veel mensen een belangrijk punt. Zo heb je de modelletjes die graatmager willen blijven om over de catwalk te kunnen banjeren en de BDV’s, de bewust dikke vrouwen, die veel snacken en klagen over hun gewicht. Maar trap er niet in jongens: obesitas betekent vraatzucht en lang niet iedereen heeft een trage stofwisseling.

Voor vechtsporters is gewicht ook van immens belang want het bepaalt in welke klasse je moet gaan vechten. Een grammetje boven het limiet betekent dat je tegen de grotere jongens moet gaan matten en dat wil je natuurlijk voorkomen.

UFC-fighter Daniel Cormier had zijn weegmomentje voor een wedstrijd en woog net te veel, zo’n 600 gram om precies te zijn. Hij liet het er niet bij zitten en verdween voor 2 minuutjes backstage. Toen hij terugkwam en zich nog eens liet wegen, bleek hij binnen een oogwenk de benodigde grammetjes te zijn afgevallen.

Iedereen vraagt zich nu af hoe Daniel het voor elkaar heeft gekregen, er gaan hardnekkige geruchten dat de vechter een wc’tje heeft opgezocht en flink heeft zitten dirken. Er werd gefluisterd dat de man in kwestie wel heel erg op het handdoekje leunt en weer een ander gerucht dat de kop op stak, was dat er wat bloed is afgetapt. Dit lijkt ons wel erg extreem, dus we houden het erop dat Daniel heeft genoten op het kleine kamertje.

Reageer op artikel:
UFC-fighter verliest op wonderlijke wijze in 2 minuutjes een halve kilo
Sluiten