Angstaanjagende trailer Annabelle: Creation bezorgt ons kippenvel

Redactie 3 apr 2017 Entertainment

Ja je leest het goed, Annabelle – de enge pop uit The Conjuring – krijgt een eigen film getiteld Annabelle: Creation en de eerste trailer is onlangs uitgebracht. Damn, dit gaat veel mensen nachtmerries bezorgen. The Conjuring won in het verleden al een aantal prijzen en de vervolgen en spin-offs vallen ook erg goed bij de horror fans. The Conjuring II heeft zelf een gooi gedaan naar beste horrorfilm van het jaar! De door David F. Sandberg geregisseerde spin-off gaat een succesvolle toevoeging worden op de reeks.

Jump

De film laat zien hoe de echte Annabelle, dochter van een poppenmaker, overlijd in een tragisch ongeluk om daarna terug te keren als geest. Ze vraagt of ze in een pop mag trekken en wanneer de ouders dat toelaten begint de duistere shit. Een aantal jaar later nemen de poppenmaker en zijn vrouw een aantal meiden en een non in huis die snel ondervinden dat er een angstaanjagende demon in het huis leeft.

De trailer heeft ons al goed laten schrikken. Het kan niet anders dan dat dit een knaller gaat worden. Vanaf 11 augustus in de bios!

Highsnobiety

Reageer op artikel:
Angstaanjagende trailer Annabelle: Creation bezorgt ons kippenvel
Sluiten