Netflix onthult per ongeluk dat Tiger King seizoen 2 er zeer snel aankomt

Goed nieuws voor alle Netflixers die tijdens corona het eerste seizoen van de doldwaze documentaire serie Tiger King in een paar dagen hebben gekeken. De rare leeuwen en tijgerreeks krijgt een seizoen twee en waarschijnlijk nog snel ook. Dat maakte Netflix op een knullige manier bekend.

Tiger King

Tiger King, of je het gezien hebt of niet, je bent bekend met de serie. Het gaat over Joe Exotic, de eigenaar van een dierentuin vol met exotische, gevaarlijke dieren zoals leeuwen en tijgers. De andere hoofdpersoon is Carole Baskin, een dierenrechtenactiviste die Joe van dierenmishandeling beschuldigd. Het is een true crime documentaire, wat betekent dat het waargebeurd is. Toch zou je dat als kijker bijna gaan betwijfelen, omdat het ene na het andere bizarre voorval zich afspeelt in de serie. We hebben het over een duo homohuwelijk, pogingen tot moord en heel veel gespeel met volwassen poesjes. En dan hebben we het over tijgers. Voor de duidelijkheid.

Tiger King

Foutje, bedankt!

Het eerste seizoen bedroeg zeven afleveringen, waardoor de vraag naar een tweede seizoen vrijwel meteen na de release opkwam. Lang volgden er vage hints door de hoofdrolspelers, maar nu heeft een medewerker van Netflix een eind gemaakt aan alle geruchten en het ‘per ongeluk’ bevestigd. Waar de streamingsdienst op het homescreen laat zien wat je kan verwachten de komende tijd, kwam daar ineens een pagina van Tiger King te staan, met de mededeling dat een tweede seizoen snel te zien is op Netflix. Inmiddels is de pagina niet meer te zien op Netflix, waardoor het lijkt te gaan om een foutje. Niet zo handig, of een slimme marketingtruc? In ieder geval komt de serie normaal gesproken ongeveer een maandje in zijn geheel op de streamingsdienst. In dat geval wordt september een flinke achtbaan aan emoties. Met Tiger King is het in ieder geval nooit saai.

Reageer op artikel:
Netflix onthult per ongeluk dat Tiger King seizoen 2 er zeer snel aankomt
Sluiten