Sydney Sweeney knalt wederom weer van je beeldscherm in nieuwste Ford-collab

We gaan je weer eens verblijden met Sydney Sweeney! Naast dat de blondine natuurlijk een erg goede actrice is, heeft ze ook nog een ander talent, ze is namelijk een erg goede automonteur! Genoeg reden om haar te laten schitteren in een nieuwe campagne van Ford en Dickies. Ze werken opnieuw samen voor een nieuwe reeks coole werkkleding, geïnspireerd op niets minder dan Sweeney’s geliefde Mustang uit 1965.

Sydney Sweeney, de getalenteerde actrice waar we allemaal dol op zijn, heeft deze vintage schoonheid van een auto, een Mustang uit ’65. En guess what? Die iconische bolide dient nu als inspiratie voor een nieuwe partij werkkleding. En we geven toe, het is heel slim van Ford om Sweeney als gezicht van je campagne te kiezen. Dat begrijp je zelf ook wel, toch?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Brittany Blue

Deze collectie met vijf items is niet alleen een eerbetoon aan de Mustang van Sydney, maar ook aan de rijke geschiedenis van Ford. Ze hebben zelfs in de archieven gegraven voor de kleur Brittany Blue, een klassieke tint die Ford in de swingende jaren zestig introduceerde. Dit levendige blauw, samen met het Syd’s Garage-logo, is terug te vinden in elk onderdeel van deze capsulecollectie.

Logische collab

“Ik kom uit een familie van monteurs. Het zit in mijn bloed”, zegt Sweeney, die ons een kijkje geeft in haar oprechte passie voor alles wat met auto’s te maken heeft. Dit gaat niet alleen over mode; het is een familie-erfenis, een liefde voor vakmanschap die in elke steek van deze collab verweven is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ford Motor Company (@ford)

Collectie

Laten we effe in de modedetails duiken. We hebben het immers over kleding! De collectie bevat een kaki racejack, een geribde overall, een cropped T-shirt, een corduroy hoed en een sleutelhanger. Het is alsof ze de essentie ban die vintage Mustang hebben opgekropt en ern een serieus stijlvolle uitrusting van hebben gemaakt.

Het beste deel? Het gaat niet alleen om de kleding, het is een goede marketingactie van Ford wat een verhaal vertelt bij elk item. Sydney Sweeney brengt laat zich van een ander kant zien en brengt haar autoklassieker tot leven via mode, en we zijn allemaal uitgenodigd voor de rit.

Indruk maken op je vriendin

Dus wil je je vriendin nou verrassen voor kerst? Bereid je voor om je vriendin haar stijl een boost te geven met die op Mustang geïnspireerde swag, want Sydney Sweeney, Ford en Dickies geven ons nog eens een reden om werkkleding te vieren met een vleugje klassieke autoliefde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ford Motor Company (@ford)

Reageer op artikel:
Sydney Sweeney knalt wederom weer van je beeldscherm in nieuwste Ford-collab
Sluiten