De Superman cape van Henry Cavill is weggewaaid

Een aantal maanden geleden schreven we nog hoe Henry Cavill zijn Superman cape weer gaat laten wapperen. Nu lijkt de cape toch te zijn weggewaaid en hangt het ergens aan de wilgen. Het enige wat bij Cavill wappert, zijn de ontslagpapieren.

Vertrek Henry Cavill

What happend? Dat vragen wij ons ook af. In oktober liet de Britse acteur via Instagram weten weer in de huid van Superman te kruipen. Nu twee maanden later laat hij op Instagram weten dat het toch niet zo is. Wat de reden van het besluit is, is onbekend. Wel weten we dat het besluit is gekomen na een gesprek met de producenten James Gunn en Peter Safran.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Henry Cavill (@henrycavill)

Nieuw script

Gunn is bezig met het schrijven van een nieuw script voor de Superman-film, meldt The Hollywood Reporter. De film zal gaan over de jongere jaren van de superheld. En ja, een volgroeide 39-jarige man past helaas niet in deze rol. Het is wel een beetje apart. In oktober moest Henry Cavill namelijk van de studio zijn terugkeer bekend maken. Fans en Cavill zijn dus blij gemaakt met een dode mus.

Rommelig

Het is de laatste tijd al wat rommelig bij DC Comics, het superheldenmerk van Warner Bros. Sinds kort zijn Gunn en Safran de kapiteins van het superheldenschip. De twee maakten eerder de Guardians of the Galaxy-reeks voor Marvel. Zo’n nieuwe functie is even wennen. Het oorspronkelijke plan voor Wonder Woman 3 gooiden de producers al eerder overboort, waarna regisseur Patty Jenkins opstapte.

Afijn, ze zullen wel een fantastisch nieuw script hebben, als ze Cavill eruit bonjouren. Wie de rol van de jonge Clark zal vertolken, is nog onbekend. Net als wanneer we de film kunnen verwachten. We wachten dus nog maar eventjes rustig af.

Reageer op artikel:
De Superman cape van Henry Cavill is weggewaaid
Sluiten