Stoute Jongens & Meisjes: “Hoe ik mijn vriendin een soa gaf en er mee weg kwam”

Redactie 28 Sep 2017 Entertainment

De Stoute Meisjes is een rubriek uit ons maandelijkse tijdschrift. Op de laatste pagina van het blad werden de meest pikante verhalen gedeeld door allerlei ondeugende meisjes, die zo toch het verhaal kwijt konden aan de wereld, zonder er mee in de kraag gevat te worden. Nou moeten we niet doen alsof het alleen de meisjes zijn die stoute avonturen beleven, de jongens kunnen er ook wat van. In Stoute Jongens & Meisjes vertellen we de meest bizarre verhalen op het gebied van seks, daten, Tinder en de rest van de rataplan. Vandaag is het woord aan de 28-jarige Tim, die zich niet helemaal netjes heeft gedragen op vakantie in Portugal.

Vakansoa

“Mijn vriendin, waar ik al bijna 3 jaar gelukkig mee was, liet mij op goed  vertrouwen met mijn beste vrienden naar Albufeira gaan voor een weekje zonvakantie. Zo gezegd, zo gedaan vertrokken wij met ons 8-koppig vriendenteam naar dit Portugese feestland. Direct bij aankomst in ons hotel overvielen ze me al. Hordes schaars geklede dames. Als ik uit respect voor mijn vriendin niet had willen kijken, had ik de hele dag met mijn giechel naar de wolken moeten staren. Óveral waren ze. Kijken kan nog net maakte ik mezelf wijs.

Het was denk ik 3 uur toen we de eerste Desperados open trokken. Om een uurtje of 8, al aardig in de olie, gingen we over op buckets gevuld met de meest chemische wodka die je kan bedenken. Zó smerig dat het lekker werd. Een paar uur later, inmiddels káts bezopen, lieten we ons de eerste beste discotheek in proppen. Voor ik het wist stond ik te schuren met random chicks alsof m’n leven ervan af hing.

Ik werd wakker en vage flitsen stroomden bij me terug. Toen ik naast me keek, herinnerde ik het me weer. Mijn vrijgezelle maat Jordy had een meisje geregeld en ik haar vriendin. Toen Jordy + slachtoffer naar huis liepen, was ik ook met mijn tongpartner meegelopen. Ik was vreemdgegaan. Heel veel kon ik me niet meer van de daad herinneren, maar toen ik naast me keek besefte ik me wel dat de club donker was. Héél donker. Snel vluchtte ik weg uit het 2-sterren hotel. Uit veiligheidsoverwegingen vertelde ik mijn vrienden dat er niks gebeurd was.

Ik was denk ik 4 weken thuis toen ik een onmogelijke jeuk aan mijn zaakje kreeg. Hier was geen APK-keuring voor nodig, ik had een soa. Én ik had al seks gehad met mijn vriendin. Kut.

Na lang praktiseren wist ik wat er me te doen stond. Ik haastte me naar onze plaatselijke telefoonzaak en kocht daar een prepaid telefoon, 30 piek maar en een tientje voor het smstegoed. Ik stuurde een smsje naar mijn eigen toestel; “Hoi Patrick, we hebben seks gehad in Albufeira maar je weet dit waarschijnlijk niet meer, we waren zo dronken en je lag half te slapen. Ik ben in de nacht weg gegaan. Het spijt me maar ik heb een soa en vond dat ik je dit moest vertellen.”

Ik startte een gesprek met mezelf. “Huh wie is dit je hebt de verkeerde”. “Nee, ik heb je nummer via via gekregen, ik ben in de nacht bovenop je gekropen, weet er zelf ook weinig meer van, alleen flitsen dat ik bovenop je zat.’’ Er volgde een halve ruzie (met mezelf dus) en ik liet dit gesprek aan mijn vriendin lezen. Ik zwoor hoog en laag dat ik er niks van af wist en liet me op verzoek van m’n vriendin testen. Chlamydia. Ze heeft 1 dag niet tegen me gepraat maar het sms-gesprek maakte me zo geloofwaardig dat we nog samen zijn, inmiddels soa-vrij. Ik ben er niet trots op maar hé, het doel heiligt de middelen.”

Ook een mooi verhaal te vertellen? Stuur ons een privéberichtje op Facebook!

Reageer op artikel:
Stoute Jongens & Meisjes: “Hoe ik mijn vriendin een soa gaf en er mee weg kwam”
Sluiten