Eerste trailer van Solo: A Star Wars Story verlangt naar meer

Redactie 5 feb 2018 Entertainment

Nog vier maanden en dan is het zover, haal je grootste bak popcorn tevoorschijn, trek je bioscoopbroek aan en ga er goed voor zitten, op 23 mei gaat de nieuwe Star Wars film Solo: A Star Wars Story in Nederland al in première, dat is nog twee dagen eerder dan voor de Amerikanen.

De film vertelt het verhaal van een jonge Han Solo, smokkelaar en de kapitein van het legendarische ruimteschip de Millennium Falcon. We krijgen een kijkje in de criminele onderwereld van het Star Wars universum en het verhaal wordt verteld hoe Solo onder andere zijn harige maatje Chewbacca ontmoet.

Solo, die in de originele Star Wars films gespeeld wordt door Harrison Ford, zal in deze versie gespeeld worden door de jonge acteur Alden Ehrenreich. Daarnaast zijn er ook rollen weg gelegd voor Emilia Clarke (Game of Thrones), Thandie Newton (Westworld), Donald Glover (Spiderman: Homecoming) en Woody Harrelson (True Detective, Hunger Games). De film is geschreven door vader en zoon Lawrence en Jon Kasden en de regie is van Ron Howard, die je kent van Apollo 13.

Problemen

Ondanks de grote hype en sterrencast, kende de productie van de film toch wat problemen. Afgelopen voorjaar werd het regisseursduo Christopher Miller en Phil Lord ontslagen en dus ingewisseld voor Ron Howard. Daarnaast doken er meerdere berichten op dat er onvrede zou zijn over hoofdrolspeler Alden Ehrenreich. Het zou zonde zijn als de acteerprestaties zouden tegenvallen aangezien de makers uit een breed scala jonge acteurs konden kiezen als Miles Teller, Dave Franco en Logan Lerman.

Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen, iedereen verdient een eerlijke kans en voorlopig zijn alle Star Wars films harstikke dik. Aan de teaser te zien hoeven we ook voor het nieuwe deel niet bang te zijn dat we in slaap gaan vallen. De teaser van Solo: A Star Wars Story verlangt naar meer!

Meer films om naar uit te kijken dit jaar? Check dit lijstje

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Eerste trailer van Solo: A Star Wars Story verlangt naar meer
Sluiten