Nieuwe Star Wars-trilogie in de pijplijn

Redactie 10 nov 2017 Entertainment

De nieuwste Star Wars-fim The Last Jedi moet officeel nog uitkomen en is over een maandje op het Nederlandse witte doek te bewonderen. Nu is echter al bekend geworden dat we voorlopig nog wel zoet zitten bij de populaire Disney franchise. Walt Disney heeft gister wereldkundig gemaakt dat er nog een driedelige Star Wars-reeks op de planning staat.

De huidige derde trilogie staat op het punt het tweede deel te droppen en van het derde deel is slechts de naam, Star Wars: Episode IX, bekend. Toch kunnen we ons dus al verheugen op een vierde Star Wars trilogie. Rian Johson, de regisseur van de Last Jedi, gaat krijgt ook de eervolle taak om het toekomstige klusje te ontwikkelen. Wij kunnen niet wachten.

Ten opzichte van de eerdere films, zal de nieuwe reeks niet draaien om het personage Skywalker. Johnson zal in de toekomstige kaskrakers nieuwe hoofdpersonen introduceren uit “nog onontdekte uithoeken van het heelal.” Maar daar blijft het niet bij. Het kostje van de Star Wars-fans is de komende jaren wel gekocht. Disney-baas Bob Iger maakte ook bekend dat er een heuse Star Wars-serie voor de eigen streamingsdienst van Disney gemaakt gaat worden.

Op 13 december is The Last Jedi in de Nederlandse bioscopen te bewonderen, check hier alvast de trailer van de aankomende Star Wars film.


Hier nog een filmpje van een Rus die de Imperial March op een broodrooster kan spelen:

Nu.nl

Reageer op artikel:
Nieuwe Star Wars-trilogie in de pijplijn
Sluiten