Stinkend rijke sjeik zoekt liefde van zijn leven in Nederland

Redactie 23 feb 2018 Entertainment

We zien ons al zitten in een dikke Lamborghini, drinkend aan de duurste champagne en slapen in de dikste paleizen. Helaas, voor ons mannen zal deze droom door iemand anders vervuld moeten worden. Deze sjeik zoekt namelijk een dame uit Europa en hij komt voor een speeddate naar Amsterdam.

Hij zal vast wel in de woestijn Tinder uitgespeeld hebben en het daarom maar over een andere boeg gooien. Daarom besloot hij maar Ivy Relations te contacteren om een heuse zoektocht op te zetten om zijn droomvrouw te vinden. Dit relatiebureau van de Vlaamse Inga Verbeek heeft een zware klus voor de boeg. Ze vertelt aan Quote dat hij anoniem wilt blijven.

Selectieprodecure

Tijdens de intakegesprekken kijkt de sjeik niet alleen naar het innerlijk van de vrouwen. Het oog wil ook wat, vertelt Verbeek: “Ook al is het maar een schilfer van de werkelijke aard, in een bar kijk je ook eerst naar het uiterlijk dus dat is wel belangrijk.” De sjeik is op zoek naar een lange vrouw met een rubensfiguur. De vrouwen worden speciaal voor hem geselecteerd waarna hij met ze in gesprek mag. Pas bij de vierde ronde mag je pas echt op date met de rijke man.

Miljoenenleven

Verbeek vertelt dat de sjeik geen klein bedrag heeft neergelegd voor de casting van zijn toekomstige liefde. “De client betaalt voor deze service een bedrag ongeveer een half miljoen. Maar ja, wanneer je al meerdere Lamborghini’s in de garage hebt staan is het niet zo gek om een dergelijk bedrag te investeren in de liefde, toch?” We zijn benieuwd wie de gelukkige ‘winnaar’ wordt. Mocht je het worden, dit lezen en ons een ritje in een Lamborghini willen regelen, kun je ons gerust een berichtje sturen.

Reageer op artikel:
Stinkend rijke sjeik zoekt liefde van zijn leven in Nederland
Sluiten