Irene Schouten is de nieuwste Hollandse beauty op de schaatsbaan

Redactie 23 feb 2018 Girls

Tonny de Jong, Anni Friesinger (rekenen we als een halve Nederlandse) en Annette Gerritsen. Zomaar een trio illustere knappe schaatsdames uit het verleden. De nieuwste schaatsbeauty luistert naar de naam Irene Schouten. Ze zat ook al bij onze favoriete vrouwen op de Olympische Spelen en morgen mag ze ein-de-lijk van start in haar wedstrijd op de Olympische Spelen.

Irene Schouten klaar voor massastart

Terwijl het Holland Heineken House al meurt naar bier en zweet en de helft van de atleten alweer in het vliegtuig naar huis zit, moet Irene Schouten nog voor het eerst de ijzers ombinden. Morgen gaat ze van start op de massastart. Massastart? Massastart! Een nieuw onderdeel op de Olympische Spelen. Een soort korte marathonwedstrijd die wel eens spectaculair kan worden. Alle 24 schaatsers verschijnen tegelijk aan de start, waarna ze 16 rondjes moeten schaatsen. Degene die het eerst over de streep komt wint. Wel zal er eerst een halve finale worden geschaatst, waarbij Irene zich ook kan plaatsen voor de finale door een tussensprint te winnen.

Happy weekend ? #olympics #pyeongchang2018 #schaatsen

A post shared by Irene Schouten (@ireneschoutenofficial) on

Frisse verschijning

Genoeg over de massastart, meer over Irene! We weten dat we hebben gezegd dat Suzanne Schulting onze favoriete atlete is uit het Nederlands olympisch team, maar het was een close call met Irene kunnen we je vertellen. Irene lijkt ons echt zo’n lekker nuchtere Noord-Hollandse polderbeauty uit Andijk. Met haar wapperende blonde haren, kristalhelder blauwe ogen en een lichaam dat in blakende topvorm verkeerd, klaar om een gouden olympische medaille binnen te slepen. De 25-jarige blondine is een frisse gezonde verschijning zoals we het graag zien.

Playboy

Nou heeft ze onlangs in een interviewtje met Metro gezegd dat ze best voor Playboy wil poseren. “Als ze goed betalen wil ik best met een medaille om mijn in de Playboy, haha. Maar het ligt er natuurlijk wel aan wat voor foto’s het zijn. Ik wil er niet ordinair opstaan”, aldus de medaillewinnares in spe. Nou, je bent ook van harte welkom in FHM hoor Ireen! Eerst maar eens die medaille pakken. Morgen om klokslag 12:00 uur wordt de halve finale geschaatst, terwijl de finale anderhalf uur later is. Wij zitten met gekruiste vingertjes klaar voor de tv. Zet ‘m op Irene!

Trouwens, laten we ook Jutta Leerdam niet vergeten als het aankomt op ijzige schoonheid.

Benieuwd naar mijn ervaring van afgelopen weekend? Check mijn nieuwe blog ? #linkinbio #aandegangvoorpyeongchang #TeamCLAFIS

A post shared by Irene Schouten (@ireneschoutenofficial) on

Nieuwe blog online ➡️ Trainingskamp zit erop. Nu eindelijk weer schaatsen ❄️❄️ • link in bio • #ciaociaoitalia ?? #schaatsen #aandegangvoorpyeongchang ? @jarnoschurgers

A post shared by Irene Schouten (@ireneschoutenofficial) on

Foto: screenshot Instagram

Reageer op artikel:
Irene Schouten is de nieuwste Hollandse beauty op de schaatsbaan
Sluiten