Jongen maakt fout van zijn leven op Tinder maar geeft niet op

Redactie 23 jan 2018 Entertainment

Je komt dé ultieme droomvrouw tegen op Tinder, wilt haar gruwelijk hard naar rechts swipen voor een gretig gesprek, maar vervolgens deelt je vinger deze mening niet en swiped haar de andere kant op. Ja, da’s kut. Het overkwam de Amerikaanse Hayden Moll. Hij kon zijn ‘swipe-fout’ niet kon overzien en zette alles op alles om zijn Tindergirl Claudia alsnog te vinden. Mét succes.

Na zijn enorme misser start de Amerikaan een grootschalige zoektocht naar de 18-jarige ‘liefde van zijn leven’. Hij stuurt een Facebookbericht naar alle Claudia’s die qua leeftijd en woonplaats enigszins in de buurt komen met de Claudia die hij op Tinder weg swipete met daarin:

„Hallo, alle Claudia’s in Missouri – of dat denk ik toch, misschien ben ik er enkele vergeten”, begint Hayden zijn bericht. „Mijn naam is Hayden en ik heb een beginnersfout gemaakt op Tinder. Ik heb per ongeluk Claudia weggeveegd, terwijl ik écht naar rechts wilde swipen. Als Tinder achternamen zou weergeven, zou het allemaal veel makkelijker zijn, maar in plaats daarvan zal ik jullie haar profiel beschrijven.”

„Als leeftijd stond er 20, maar in haar bio stond dat ze eigenlijk 18 jaar oud was en niet wist hoe ze dat aan moest passen. Op de foto’s die ze op haar Tinder had gezet stond ze met vriendinnen en met haar moeder. Verder vertelde ze dat sommige van die vriendinnen ook single zijn en dat als mensen hen leuker vonden, dat best oké was – maar dat dat niet voor haar moeder gold.” „Zoals ik al zei, wilde ik naar rechts swipen, maar is dat niet gebeurd”, gaat Hayden verder. „Je kan me opzoeken op Instagram. Als jouw profiel datgene is dat ik beschrijf, stuur me dan alsjeblieft een berichtje met ’links’ of ’rechts’ zodat ik weet of je geïnteresseerd bent. Als je ’rechts’ kiest, kunnen we samen eens donuts of iets anders gaan eten. Als je ’links’ kiest, is dat ook oké.”

Het resultaat mag er zijn. Claudia Alley, het meisje van het Tinderprofiel reageert en zet in haar omschrijving van Twitter: ‘Check your email often’. Of deze sexy brunette al zijn moeite een donut eten waard vindt, valt nog maar te bezien. Maar sowieso alle lof voor zijn doorzettingsvermogen!

 

Foto’s: Claudia Alley / Instagram

Reageer op artikel:
Jongen maakt fout van zijn leven op Tinder maar geeft niet op
Sluiten