Makers van John Wick zijn terug met keiharde actiefilm Silent Night

Wat krijg je als je regisseur John Woo, de makers van John Wick en een hoofdrol voor Joel Kinnaman bij elkaar gooit? Een van de hardste films van dit jaar! De trailer van Silent Night is net uit en die ziet er waanzinnig uit. 

John Woo staat bekend als een van de beste regisseurs ter wereld op het gebied van actiefilms. Hij is verantwoordelijk voor films als The Killer en Mission Impossible II. Het is alweer even geleden dat hij een film heeft uitgebracht, dus dat maakt Silent Night extra bijzonder. Zeker als je bedenkt dat het team makers van John Wick participeren in het maken van de film. De hoofdrol is voor Joel Kinnaman, die je weer kan kennen van rollen in Snabba Cash, The Informer en Suicide Squad.

Dialoogvrij

In de film maakt Joel Kinnaman zich op voor een spannend kerstavontuur. Maar er is een twist, want de film is een dialoog vrije thriller. Ja, je leest het goed. Een stille, maar niet zo’n heilige nacht is in aankomst. De trailer is net uit  en heeft alles in zich: spanning, een originele verhaallijn en boordevol actie. Regisseur John Woo staat bekend om zijn spannende actiescènes en onvergetelijke vuurgevechten, dus je weet dat dit een rollercoaster van emoties gaat worden.

Zoals eerder gezegd, speelt Joel Kinnaman de hoofdrol. Zo ver van wat wij in de trailer hebben gezien, heeft hij een serieuze death wish. Het verhaal lijkt zich af te spelen rond een intense en mysterieuze gebeurtenis tijdens de feestdagen. Omdat er geen dialoog is om ons te begeleiden, lijkt het erop dat de beelden en de actie het verhaal gaan vertellen. Afgaande op deze trailer zijn wij er helemaal klaar voor, want dit ziet eruit als een adrenaline verhogende thriller.

Releasedatum

De releasedatum van 1 december staat voor de deur, dus noteer het in je agenda. Als je een fan bent van Joel Kinnaman, John Woo of gewoon van knallende actiefilms houdt, dan is dit eentje die je niet kan en wil missen. Must watch!

Reageer op artikel:
Makers van John Wick zijn terug met keiharde actiefilm Silent Night
Sluiten