Deze shotjesmaker brengt elk feestje naar een hoger level

Sinds het nachtleven en de festivals ons zijn afgenomen, moeten we er maar zelf een feestje van maken. Huisfeestjes zijn weer terug van weggeweest, de drankspelletjes worden weer uit de kast gehaald en beerpong toernooien zijn nog net geen Olympische sport. Wanneer je dit leest hopen we voor je dat het weekend is en de volgende dag kan uitbrakken. Want voor veel van ons staat het weekend in het teken van een hoop drank en foute beslissingen, dan past deze shotjesmaker daar precies goed in. Voor mensen die dol zijn op een shotje, hebben wij de perfecte gadget gevonden. Dit is een stuk efficiënter en makkelijk wanneer je al een glaasje op hebt.

Shotjesmaker

Je hebt deze situatie vast wel eens meegemaakt. Je hebt een prima feestje en heerlijk naar je zin. Dan komt je beste vriend aan met het fantastische idee om shotjes te gaan doen. Sambuca, Jagermeister of Tequilla, noem het maar op. De volgende dag lig je met een kater op bed en denk je: ik drink nooit meer. Vanaf nu is het maken van shotjes nog een stuk leuker door middel van deze handige support drankdispenser. Shotjes inschenken is nog nooit zo simpel geweest. Jouw vrienden zullen verbaasd zijn over deze geniale gadget. Deze shotsupport is jouw personal assistent als het gaat om het schenken van shots. Je kunt nu eigenlijk je eigen bar gaan openen. Maar hoe werkt het precies?

Foto: Bol.com

Koopje

Het werkt als volgt: de shotjesmaker heeft een trechter met zes gaten, om de zes shotglaasjes te vullen. Geen zorgen, hij gaat niet makkelijk kapot. Hij is gemaakt van stevig kunststof waardoor hij lekker de vaatwasser in kan. Scheelt werk de volgende dag. Ideaal om in huis te halen of als verjaardagscadeau. Kan je hem meteen diezelfde avond gebruiken. Deze shotsupport is nu te koop bij Bol.com. Je kunt hem hier aanschaffen voor 12,95. Echt een koopje!

Reageer op artikel:
Deze shotjesmaker brengt elk feestje naar een hoger level
Sluiten