Drijvende pingpongtafel zorgt ervoor dat jouw potje beerpong niet in het water valt

Het wordt mooier weer en daardoor ook warmer. Een frisse duik in het zwembad is al snel de gedachte die naar bovenkomt. Vooral in onze jeugd waren we echt van die waterratjes. Uren kon je blijven dobberen of van die glijbaan afgaan. Nu we ouder zijn geworden zijn die zwembad-partijtjes (neem je zwembroek mee, maar ik zeg niet wat we gaan doen) verleden tijd. Inmiddels hebben we die ingeruild voor poolparty’s met een skinny dip hier en daar. Ook is alcohol in het spel gekomen. Wij hebben de perfecte oplossing voor beerpong in het zwembad: maak kennis met een drijvende pingpongtafel. Een musthave voor elke poolparty.

Drijvende pingpongtafel

Vanaf nu kan je heerlijk een potje pingpong spelen terwijl je afkoelt in het zwembad. Dit moet je hebben voor de komende zomer. Zorg ervoor dat je onverslaanbaar bent met pingpong en daarna een duik te nemen. Al met al gaan jij en je vriendin hier genoeg plezier aan beleven. Maar deze drijvende pingpontafel kan je ook nog gebruiken als beerpongtafel. Zwemmen terwijl je bier naar binnen giet, niet als je het goed doet met dat pingpongballetje. Maar je kan ook express missen als je dorst hebt (;.

drijvende pingpongtafel
Foto: PolorWhale Foto: PolorWhale

Stevig materiaal

Deze tafeltennistafel is 152 centimeter lang. Bij aankoop van de tafel krijg je uiteraard twee tafeltennisbatjes en drie balletjes. Je kunt dus meteen een paar setjes gaan spelen. De tafel is van stevig schuimmateriaal, hij gaat dus gegarandeerd lang mee.

Nu beschikbaar

We snappen dat je na het lezen hiervan helemaal hyped bent en niet kan wachten om deze drijvende pingpongtafel in huis te halen. Goed nieuws. De tafel is nu te koop via de website PolarWhale. Voor 152 dollar is deze drijvende pingpongtafel van jou.

Reageer op artikel:
Drijvende pingpongtafel zorgt ervoor dat jouw potje beerpong niet in het water valt
Sluiten