Seth Rogen proeft welke ‘geheime burger’ de beste is in de burger-show

Redactie 1 jul 2018 Entertainment

Een van de meest geliefde maaltjes door vlees-liefhebbers moet toch wel een hamburger zijn. Verschillende burgertenten in Amerika maken het hun missie om zoveel mogelijk verschillende vette happen te produceren. De tent In-N-Out heeft een burger gemaakt die op het ‘geheime’ menu staat, de zogenaamde Animal-style burgers. Andere fastfood ketens hebben het concept overgenomen, het is razend populair. Seth Rogen joint de burger-show om te bepalen wie nou de beste Animal Style burger heeft.

Animal Style

De ‘Animal Style’ burger werd verzonnen door de In-N-Out burgerrestaurants van de westkust. Zij maakten een burger die officieel niet op het menu stond maar die op een geheim menu staat. De ‘Animal Style’ burger wordt gegrilld met mosterd, gezouten uien, augurken en extra spread wordt toegevoegd. Als je er frietjes bij neemt dan komen die met gesmolten kaas, uitjes en spread.

Concurrentie

Maar nadat een succes was bij In-N-Out namen andere burger tenten zoals Shake Shack en Five Guys het idee over. Hierdoor is er meer competitie en moet er natuurlijk uitgevogeld worden wie de beste Animal Style burger verkoopt. De taak om dat te beoordelen is voor Seth Rogen en Alvin in de burger-show. Bekijk hierbeneden welke burger de absolute winnaar is:

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Seth Rogen proeft welke ‘geheime burger’ de beste is in de burger-show
Sluiten