Deze dokter vraagt $100.000,- per jaar en zorgt ervoor dat “you can fuck like a Rock Star”

Redactie 2 jul 2018 Entertainment

Dokters zijn over het algemeen op medisch gebied allemaal dezelfde soort mensen die dezelfde regels volgen. Logisch, ze zijn met onze gezondheid bezig, daar horen een aantal vaste regels bij. Volgens Dr. Ivan Rusilko is dat allemaal een beetje onzin. Zijn motto is ‘Do a lot of fun for your patiens’ in plaats van ‘do no harm to your patiens’ oke. Het is de soort van dokter waar je naartoe gaat om betere sex te hebben, om langer door te kunnen gaan en eigenlijk niet bestaande kwaaltjes op te lossen. Dit is niet om gezond te worden, dit is om beter dan dat te worden.

Daarom betaal je ook zoveel voor deze gast. Hij zorgt ervoor dat de orgasmes die je ervaart intenser zijn, je langer door kan gaan, je kater minder heftig is en ga zo maar door.

Alles draait om seks

Volgens hem doen mensen alles in hun leven uiteindelijk om seks te hebben. Waarom wil je een goede baan, een mooi huis en over het algemeen succesvol zijn? Volgens hem zodat je seks kan hebben, oke dan. Het is de meest Hank Moody achtige dokter die we ooit hebben gezien en we vragen ons af waarom er nog geen televisie serie over deze dude zijn leven is. Als een soort van ‘Seks dokter’ moet zijn leven behoorlijk vol zitten met seks, toch?

Behandeling

Wat Dr. Ivan Rusilko doet is behoorlijk controversieel en zijn medische behandelingen worden niet bepaald door zijn collega’s aangemoedigd. Maar om heel eerlijk te zijn klinken zijn behandelingen helemaal zo raar nog niet. Hij zegt dat hij mensen hun hormonen en diëten fixt in plaats van ze vol te stouwen met medicatie.

Check de video hierbeneden om deze seks dokter/ wonder dokter te aanschouwen in wat hij het aller beste doet:

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Deze dokter vraagt $100.000,- per jaar en zorgt ervoor dat “you can fuck like a Rock Star”
Sluiten