Tv-programma op een cruiseschip verandert langzaam in een groot drugs en seks feest op het water

Redactie 21 jun 2018 Entertainment

Een tv-programma genaamd ‘Shipmates’ van channel 4 is behoorlijk uit de hand gelopen. In het programma gaan 20 Britse reality sterren met 1500 andere partygangers een cruise op maar het feestje liep behoorlijk uit de hand. Volgens aanwezigen was het makkelijker om een zak cocaïne te krijgen dan een drankje. Iedereen was aan het blowen, drugs werd openlijk gebruikt en er werd massaal openbaar geflikflooid.

“Het was een orgie van drank, seks en drugs” verklaart een passagier “Je kon er makkelijker een zak cocaïne bestellen dan een drankje.”

3 weeks today we SPRAY in the middle of the Mediterranean ?????? #Anchored #summer #champagnespray

A post shared by Anchored Cruise (@anchoredcruise) on

‘Strikte regels’

De cruise duurde vijf dagen en vertrok vanaf Barcelona. Hij zou langs Cannes, Ibiza en Mallorca gaan om dan weer naar Barcelona terug te gaan. De eindbestemming bereikte ze nooit aangezien de politie op Cannes al binnen viel. Er moest een halt geroepen worden aan de illegale activiteiten, een Brit werd opgepakt. Het reisbureau Anchored die het feestje organiseert reageerde met: “Wij hebben een nultolerantie ten opzichte van drugs. Passagiers moeten zich aan strikte regels houden, we gaan kijken wat er is misgegaan.”

Day 3 Recap #AnchoredCruise ? by @oscar29_

A post shared by Anchored Cruise (@anchoredcruise) on

Eerdere voorvallen

Behoorlijk standaardantwoord want die strikte regels van ze hebben dus niet zo goed uitgepakt. Anchored had Royal Carribean Cruises ingehuurd voor het schip. Zij schijnen al meerdere problemen met te heftige feestjes gehad te hebben. In 2010 kwam een 37-jarige man om het leven op een ‘All Gay’ cruise bij de Kaaimaneilanden.

Wat er allemaal gebeurde

Het feestje steeg tot geheel nieuwe gestoorde hoogten. Er stonden overal naakte vrouwen, champagne vloog in het rond, op de tweepersoonsbedden waren mensen met elkaar aan het vrijen en drugs werden uitgedeeld alsof het M&M’s waren. “Het leek in niets meer op de glamoureuze, stijlvolle once-in-a-lifetime partycruise die ze beweerd hadden. Het was één grote drank- en drugsorgie midden op zee. Ik ben verbaasd dat iedereen het overleefd heeft.”

21 days till Anchored 2018! ???? Grab a remaining cabin before they sell out! #anchored #summer #cruise #travel

A post shared by Anchored Cruise (@anchoredcruise) on

Op de foto’s van Anchored ziet het er mooi uit maar blijkbaar lag het zwembad vol met kots en gingen mensen uiteindelijk met elkaar op de vuist, dat komt de sfeer niet ten goede nee.

Foto: Instagram Anchored

Reageer op artikel:
Tv-programma op een cruiseschip verandert langzaam in een groot drugs en seks feest op het water
Sluiten