Officieel: Rico vs Badr in december in de Gelredome

Redactie 11 Jul 2019 Entertainment

Eigenlijk waren de cryptische posts op de social media kanalen van Glory, Rico en Badr al genoeg, maar nu heeft Glory het officieel bevestigd: Rico en Badr stappen de ring in voor een rematch.

Eind december

De rivalen in het zwaargewicht gaan op 21 december tegen elkaar vechten in de Arnhemse Gelredome. Rico tegenover de Telegraaf: “Bij de onderhandelingen, die al een tijdje liepen, hebben we gezegd: dit is de partij die er als eerste moet komen. Ik ben blij dat het is gelukt. We gaan het over vijf rondes doen. Er wordt alleen nog onderhandeld of het een titelgevecht gaat worden.”

Gevaarlijke woorden

In het bericht op Glory horen we de onvermijdelijke strijdbare woorden van de wereldkampioen: “Dit is het gevecht dat iedereen wil zien. Let op mijn woorden: ik maak altijd af wat ik ben begonnen. Aan de andere kant belooft Badr Hari dat Rico zich moet voorbereiden op ander niveau. “Ik weet precies wat ik kan verwachten van dit gevecht, maar hij heeft geen idee wie hij tegenover zich krijgt. Rico zal voor het eerst echt kennismaken met Badr Hari.”

Als ze straks in december tegenover elkaar staan, is het zo’n drie jaar geleden dat ze voor het eerst tegenover elkaar stonden in Oberhausen. Toen moest Badr in het begin van de tweede ronde opgeven met een spierscheuring in zijn rechterelleboog. Daarna duurde het door eerst een gevangenisstraf en later een dopingschorsing van Badr Hari even voordat de Golden Boy zich weer op het strijdtoneel mag begeven.

Jamal Ben Saddik

Iemand die in elk geval niet op het gevecht zit te wachten is Jamal Ben Saddik. De Belg is de nummer één uitdagen van Rico Verhoeven voor de wereldtitel in het zwaargewicht. Hij wordt nu zomaar gepasseerd. Wordt vervolgd. In elk geval kunnen we ons eindelijk gaan opmaken voor de rematch tussen Rico Verhoeven en Badr Hari.

Rico vs Badr
Reageer op artikel:
Officieel: Rico vs Badr in december in de Gelredome
Sluiten