Rematch tussen Rico vs Badr lijkt er eindelijk te gaan komen

Redactie 10 Jul 2019 Entertainment

Rico vs Badr is al jaren de meest besproken kickbokswedstrijd en nu lijkt het dan eindelijk van een rematch te gaan komen. Rico Verhoeven en Badr Hari maken zich op voor deel twee van hun titanenstrijd!

Dit alles valt af te leiden uit het twitterbericht dat Glory vandaag postte. Daarnaast staat onder het teken het zinnetje ‘Unfinished business’.

De grote Romeinse 2 staat voor deel twee van de kickbokslegendes. Bovendien plaatsten Rico en Badr zelf ook al cryptische posts op Instagram, waarin ze suggereren dat ze weer de ring in stappen om op elkaar de vernieling in te beuken. Bronnen in de vechtsportwereld bevestigen dat het gevecht waar iedereen al zo lang naar uitkijkt rond is.

Rico vs Badr in december

Wanneer dat moet gaan plaatsvinden is nog niet bekend, maar hoogstwaarschijnlijk wordt dat in december. Tegen die tijd is de 19 maanden durende schorsing van Badr voorbij. Rico is nog niet in actie gekomen dit jaar en meldde eerder al dat hij wacht op de partij tegen Badr.

View this post on Instagram

I always finish what I start…..mark my words!

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) on

Nieuwe trainer voor Badr

We weten allemaal nog wel hoe de eerste partij tussen de twee is verlopen. In december 2016 stonden de haantjes tegenover elkaar in Oberhausen, maar Badr Hari moest de strijd al vrij vlot staken nadat Rico zijn arm had gebroken. Direct na het gevecht daagde Badr zijn opponent alweer uit voor een rematch, maar dat is er door diverse omstandigheden nog altijd niet van gekomen. Nu lijkt Badr zich weer helemaal klaar te stomen voor een nieuwe kans. Dat gaat gebeuren met een nieuwe coach, want vandaag maakte de Golden Boy bekend dat hij in Said El Badaoui een nieuwe trainer heeft.

View this post on Instagram

Time's up…

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

Nieuw contract

Rico is de te kloppen man, want hij is al sinds 2013 ongeslagen wereldkampioen bij Glory. Daarbij moeten we wel aantekenen dat hij sinds dit jaar geen contract meer heeft bij de bond. Dit zou mede zijn ingegeven door het feit dat hij alleen wil bijtekenen als zijn eerstvolgende pot tegen Badr zal zijn. Aan die wens lijkt nu voldaan te worden. Daarnaast lijkt het ons dat Glory weinig zin heeft om hun gezicht en wereldkampioen te zien vertrekken.

Gelredome

De plek waar het dit keer moet plaatsvinden is niet de Johan Cruijff Arena waar eerder over werd gesproken. Naar verluidt wordt de Gelredome het strijdtoneel. Het stadion in Arnhem biedt plaats aan 34.000 mensen en wij gokken zo dat die tot de laatste plaats bezet zal worden. Het wachten is nog op de officiële bevestiging, maar de voortekenen zien er heel goed uit. De al zes jaar ongeslagen wereldkampioen tegen de veelbesproken 34-jarige routinier part II. Laat maar komen!

Reageer op artikel:
Rematch tussen Rico vs Badr lijkt er eindelijk te gaan komen
Sluiten