The King vs The Sting: Rico Verhoeven neemt het op tegen Mladen Brestovac om wereldtitel

Redactie 9 mei 2018 Entertainment

Klaar voor weer een heul dik potje kickboksen? Wij honderd procent van wel, want onze Rico Verhoeven gaat weer zijn wereldtitel verdedigen. Dat allemaal tegen zijn grote rivaal Mladen Brestovac. Holy shit! Dat wordt gegarandeerd een mega spektakel. Zet zaterdag 2 juni in je agenda.

Een ticket naar Birmingham moet je scoren om deze wedstrijd met eigen ogen te zien. Kun je trouwens meteen even langswippen bij het Peaky Blinders themacafé. Dat terzijde, want we hebben het hier wel even over onze trots Rico Verhoeven. Hij zal zijn titel moeten verdedigen. Dat doet hij al enkele jaren prima, want hij heeft hem sinds 2014 in bezit.

1 minuut knock-out

Rico zal het opnemen tegen nummero 7 in de ranglijst, Mladen “The Scorpion Sting” Brestovac. Een oude bekende van Rico, want hij versloeg hem in 2016 om de wereldtitel. Brestovac won 35 van de 56 wedstrijden met een knock-out. Zo schopte hij Hesdy Gerges, de recente tegenstander van Badr Hari in Ahoy, al na 1 minuut neer. Check die beelden hieronder. We zijn benieuwd wat onze Rico daarvoor in zijn mars heeft. Hij zal hem het liefst binnen enkele seconden knockie op de vloer hebben liggen. De wedstrijd is op zaterdag 2 juni in de Genting Arena in Birmingham.

Foto: Arie Kievit

Reageer op artikel:
The King vs The Sting: Rico Verhoeven neemt het op tegen Mladen Brestovac om wereldtitel
Sluiten