Prince zijn privé-eiland staat in de verkoop

Redactie 8 mei 2018 Entertainment

Iedereen droomt van een mooie villa of een landhuis om op zijn oude dag daar lekker te relaxen. Wat nog veel mooier dan een villa is, is er een op je eigen eiland. Popicoon en dude met money, Prince, had zo’n zonnig eilandje voor zichzelf op de Turks- en Caicoseilanden. Nu hij er niet meer is gaat zijn eiland onder de hamer op 12 juli.

De miljonairs die interesse hebben in het kopen van het eiland moeten in eerste instantie 80.000 euro borg betalen om een kijkje te mogen nemen op het eiland. De vakantievilla van Prince stond al langer te koop maar ontving geen serieuze biedingen. Daarom dat het eiland geveild gaat worden.

Wat is er te vinden op het eiland?

Het eiland is een enorm terrein van meer dan 900 vierkante meter. Het bevat een villa met zes slaapkamers en tevens zes badkamers, voor het geval je gasten over de vloer hebt. Daarnaast zijn er twee privéstranden waar je lekker in je adamspak kunt genieten van het zonlicht. Op het eiland ligt ook nog een tennisbaan, een aantal gastenverblijven en een paarse oprijlaan. Die paarse oprijlaan is iets wat de zanger heel graag wilde hebben. Paars stond bekend als zijn favoriete kleur. Purple rain, puuuurple rain!

Premiere Estates
Premiere Estates
Premiere Estates
Premiere Estates
Premiere Estates
Premiere Estates
Premiere Estates
Premiere Estates
Premiere Estates
Premiere Estates

Mocht je over de nodige knaken beschikken om de borg te kunnen betalen dan is het zeker de moeite waard om te bedenken of je het eiland wilt kopen. Bedenk hoe vet het is om te zeggen dat je je eigen eiland hebt, daarnaast zijn de mogelijkheden oneindig wat je er mee kan doen. Ook het feit dat het van Prince is geweest maakt de plek uniek, een stukje geschiedenis. Hier kun je de makelaarswebsite vinden om in contact te komen met de veilers van het eiland. Succes met bieden!

Foto: Premiere Estates

Reageer op artikel:
Prince zijn privé-eiland staat in de verkoop
Sluiten