Peaky Blinders komt met zesde seizoen en eigen festival

Redactie 25 jan 2018 Entertainment

De rakkers van Peaky Blinders komen volgens hoofdrolspeler Cillian Murphy (Thomas Shelby in de serie) met een zesde seizoen. Dat is ontzettend goed nieuws uit Birmingham. Eerder vertelde showrunner Steven Knight dat hij open stond voor een zesde seizoen, maar daar liet hij het dan ook bij.

Zo te zien gaan we verder in de wereld van de jaren ’30. Cillian Murphy zei in een interview: “We worden ieder jaar beter. Je zou een sukkel moeten zijn als met zoiets goeds stopt. Het fijne aan deze show is dat ik een aantal maanden op de set ben en daarna een jaar vrij heb. Het is eigenlijk een droombaan. In dat ene jaar kan ik weer andere rollen spelen en ideeën ontwikkelen voor films en series.”

Omdat we vandaag nog niet genoeg goed nieuws over Peaky Blinders hebben gehoord, volgens Murphy zit de kans erin dat er nog meerdere seizoenen komen. “We hebben gewoon even de tijd nodig.”

Peaky Blinders

Eind van de komende zomer kun je nog naar een heus festival in stijl van Peaky Blinders. Natuurlijk in Birmingham wordt er op 7-8 september en 14-15 september een themafestival georganiseerd in de beroemde stad. Alles natuurlijk in stijl van de serie. Denk hierbij aan aankleding, dikke party’s en er zou zelfs een werkelijk Peaky Blinders gevecht plaatsvinden.

Als je dit alles nu te lang wachten vindt, neem je het eerste vliegtuig naar Liverpool. Daar kun je een bar instappen, geheel in stijl van deze populaire serie. Er zijn zelfs cocktails speciaal gemaakt naar de hoofdpersonen. Wil je voor de Thomas Shelby gaan, dan krijg je grote Vodka, Martini Extra Dry en geschud met een nasmaak van limoen. Pak je koffers maar alvast!

Reageer op artikel:
Peaky Blinders komt met zesde seizoen en eigen festival
Sluiten