De Mooiste Vrouwen van Nederland volgens Kaj Gorgels

Redactie 9 mei 2018 Girls

We gingen gezellig naar de barbershop met Expeditie Robinson-held Kaj Gorgels om over mooie vrouwen te praten. “Als ik mijn droomvrouw moet omschrijven, dan kom ik altijd bij een Zuid-Amerikaanse vrouw uit, een soort Adriana Lima. Maar in het echte leven kom ik altijd bij blonde dames uit”, aldus de ras-Rotterdammer.

We vroegen hem naar zijn top-5 Mooiste Vrouwen van Nederland. In de top-5 van Kaj staan bekende namen als Katja Schuurman, Kimberley Klaver en Holly Mae Brood, maar de mooiste vrouw van Nederland is in de ogen van Kaj toch Geraldine Kemper.

Kaj: “Geraldine is de girl next door. Dat klinkt heel cliché, maar dat is wel zo. Ze is ook een beetje een gekkie en daar houd ik ook wel van. Ze heeft niet veel nodig om er heel goed uit te zien. Dat maakt haar voor mij toch wel echt de nummer één. Als een vrouw heel veel plamuur nodig heeft en vier uur door de wasstraat moet, dan is het eigenlijk niet meer echt. Ze heeft ook geen chirurgie of cosmetische ingrepen gehad. Geraldine is eruit gefloept en de rest van haar leven mooi gebleven.”

Reageer op artikel:
De Mooiste Vrouwen van Nederland volgens Kaj Gorgels
Sluiten