Regel de perfecte Valentijnsdagdate en win een Epson projector!

Redactie 2 feb 2017 Entertainment

Valentijnsdag begint langzamerhand op de deur te kloppen. En hoewel menig vrouw zegt dat ze er niets om geeft, geeft elke vrouw om Valentijnsdag. Zeker die verkering hebben. Als je een vriendin hebt ontkom je er niet aan om iets te doen voor haar. Doe het desnoods voor de bonuspunten, die je later weer in kan zetten bij een extravagante stapavond met je vrienden. Wij hebben de perfecte date voor je in petto.

Hou het simpel, maar romantisch. Kook voor haar je beste maaltijd, dim de lichten, steek wat kaarsjes aan, geef een leuk cadeautje en zet een goede film op. Zit je altijd goed. Zeker als je de Epson EB-U04 projector wint die wij weggeven.

Met dit apparaat haal je de bioscoop in huis, want films, voetbalwedstrijden en andere tv-sensaties check je in giga formaat op een big ass scherm in full HD tot 300 inch. Of je nu thuis, in de kantine van je voetbalclub of op kantoor bent, deze projector kun je overal gebruiken.

epson projector

Dankzij de gelijke output van wit en gekleurd licht zijn kleuren tot drie keer helderder in vergelijking met andere projectoren waardoor je zwaar gaat genieten van topbeeld. Door de CLO komen kleuren nog meer tot leven wat zorgt voor een enorm goede beeldkwaliteit. Met deze projector kun je die Pathé pas wel opzeggen, jouw huis is voortaan de bioscoop. Groter, beter en helderder gaat het niet worden. Wil jij de Epson EB-U04 projector winnen? Natuurlijk wil jij dat winnen!

 

 

Wij schrijven een getal onder de 1.000 op een briefje, jij moet het goede getal raden. Simpeler kunnen we het niet maken. Op Facebook moet je het juiste getal raden. Alright? Succes!

Reageer op artikel:
Regel de perfecte Valentijnsdagdate en win een Epson projector!
Sluiten