Rapper Boef moet voor de rechter komen voor rit van 300 km/u in zijn inmiddels vervangen Audi RS6

Redactie 23 aug 2018 Machines

Ondanks het matige camerawerk zien we toch duidelijk dat de kilometer teller van de Audi RS6 van rapper Boef de 300 kilometer per uur aantikt. Jezus, wat maakt die wagen een heerlijk geluid zeg. De rechter is er uiteraard minder enthousiast over en roept de rapper nu op het matje.

Het filmpje is alweer twee jaar oud en Omroep Brabant meldt nu dat het Openbaar Ministerie (OM) en de rechtbank stellen dat Boef hierna nog twee keer te hard heeft gereden. Dit kan hem volgens strafrechter Pieter van der Kruijs duur komen te staan: “Als je drie keer te hard rijdt waarvan één keer zo’n driehonderd kilometer per uur, ja, dan kun je echt wel wat verwachten. Ik reken op een forse ontzegging van de rijbevoegdheid. Zeker wel een jaar, plus twee tot drie weken celstraf.” Hij doet zijn naam dan in ieder geval wel eer aan.

Nieuw

Een gewone Audi RS6 is niet genoeg voor de rapper, dus heeft hij een nieuw exemplaar op de kop getikt. De normale uitvoering voldeed niet, dus heeft hij ‘m flink getuned. Vooral het widebody-pakket van Prior-Design springt meteen in het oog, maar vergeet de 22-inch velgen niet met daarachter gepersonaliseerde remklauwen. We weten alleen niet of de motor ook een update heeft gekregen. Zo niet, dan heeft hij een 4.0-liter V8 onder de motorkap die garant staat voor 560 pk en 700 Nm koppel. Lekkere bak toch?

Bron: Hartvoorauto’s.

Reageer op artikel:
Rapper Boef moet voor de rechter komen voor rit van 300 km/u in zijn inmiddels vervangen Audi RS6
Sluiten