Mercer Amsterdam komt met buitenaardse sneakers in samenwerking met NASA

Redactie 23 aug 2018 Entertainment

Heb je altijd al moon boots willen hebben? Dan moet je de nieuwe schoenen van Mercer Amsterdam hebben! Het schoenenmerk komt met superexclusieve patta’s in samenwerking met niemand minder dan NASA zelf.

Als een ruimtevaart net een brug te ver is, dan maar met buitenaards vette schoenen, toch? De sneakers komen in een gelimiteerde oplage van 96 paar, waarbij er inspiratie is opgedaan uit de Apollo 11, de ruimtevlucht die de eerste twee mensen op de maand afleverde.

Subtiele details

Je hoeft geen Wubbo Ockels te heten om die inspiratie te herleiden in het design van de schoen. De basis is wit, waarna de details zitten in rode veters, zilveren stukken, een NASA logootje en ja, de coördinaten ban het Kennedy Space Center waar de Apollo 11 vandaan vertrok. Behoorlijk masterlijke sneakers als je het ons vraagt.

Verkrijgbaar in de NASA pop-up store

Zoals gezegd worden er dus maar 96 paar van gefabriceerd. Op 28 september worden ze gelanceerd op de NASA pop-up store van het label. Naar verwachting zullen ze voor zo’n 290 dollar in je winkelmandje liggen. Mocht je ze echt heel graag willen hebben, dan moet je even een aantekening in je agenda maken om dan naar deze website te vertrekken.

Meer sneakers? Dit zijn de vijf tofste exemplaren van dit moment en als je iets anders wil dan is de Chunky Sneaker hype ook keihard gaande. 

Reageer op artikel:
Mercer Amsterdam komt met buitenaardse sneakers in samenwerking met NASA
Sluiten