Day1 x FHM: blazen in een Range Rover Sport SVR met ex-winnares Kim Feenstra

Kim Feenstra is al een decennia een van de mooiste vrouwen van Nederland. Als voormalig Mooiste Vrouw van Nederland mag zij natuurlijk niet ontbreken in de miniserie van Day1 en FHM. Haar keuze? Een Range Rover Sport SVR. Dikkiedik!

Het concept is even simpel als een frietje in de mayonaise dopen: met de mooiste vrouwen van Nederland in de mooiste auto’s ter wereld rijden. Dat kan niet anders dan een succesverhaal worden. Dat blijkt wel uit de eerste aflevering met Sylvana, die al meer dan 250.000 views te pakken heeft.

Day1

Day1 ken je natuurlijk als een van de tofste YouTube-kanalen van Nederland. Van de dikste auto’s tot de vetste horloges en van inspirerende podcasts tot toffe documentaires. Het komt allemaal voorbij op het kanaal van Jay Jay Boske.

Alleen worden er niet heel veel vrouwen gesignaleerd in de afleveringen van Day1. Laten wij daar nou net heel goed in zijn. Dus gaan Jay Jay Boske en onze hoofdredacteur Chris Riemens samen op pad om de mooiste vrouwen uit de FHM500 op te halen in dikke waggies. Niks meer aan doen, zou je zeggen.

Kim Feenstra Range Rover Sport SVR
Foto: Marijn van Laerhoven

Mooiste vrouw van 2016

In de tweede episode halen we een regelrechte FHM-legende op, want zo mogen Kim Feenstra toch wel bestempelen. Kim staat al jaren in de top-25 van de FHM500 en in 2016 wist ze onze verkiezing zelfs te winnen. Toen zei ze: “Ik vind het een enorme eer en heel veel mooie vrouwen zijn mij voorgegaan. Ik heb vroeger weleens gedacht: hoe zou het zijn om nummer 1 te zijn? Ik vind het heel erg leuk, ben er blij mee en trots op. Het is toch een prestigieuze titel.”Uit de aflevering van deze miniserie blijkt ze er vier jaar later nog altijd hartstikke trots op. En terecht natuurlijk! Dit jaar staat ze op een mooie plek 15 in de FHM500, die je hier online kunt bestellen.

Range Rover Sport SVR         

 Ze mag in niet de minste bolide rijden hoor. Wat dacht je van de allersterkste Range Rover die er is? De Range Rover Sport SVR dus. Met die bekende 4,0 liter V8 met supercharger die goed is voor 575 pk. Dat buldert door de straten, niet normaal. In 4,5 seconde zit je op de snelweglimiet van 100 km/u en mocht je de grens oversteken bij onze oosterburen, dan kun je doorgassen tot 285 km/u. Behoorlijk sick apparaat dus. Kim, give it away!

Reageer op artikel:
Day1 x FHM: blazen in een Range Rover Sport SVR met ex-winnares Kim Feenstra
Sluiten