Wordt Rami Malek de villain in de 25ste James Bond film?

redactie 28 Feb 2019 Entertainment

Oh shit! De eerste details over de nieuwste James Bond film beginnen uit te lekken en het belooft weer ouderwets smullen te worden. Met ‘Shatterhand’ is de titel van de film inmiddels officieel bevestigd. Kersverse Oscar-winnaar Rami Malek is bovendien in vergaande onderhandelingen om de rol van bad guy op zich te nemen.

Een lekker weekje dus voor Rami Malek, Hij pakte afgelopen zondag namelijk ook al een Oscar voor zijn vertolking van Freddy Mercury in Bohemian Rhapsody. De acteur werd bekend bij het grote publiek na zijn hoofdrol in de tv-serie Mr. Robot waarvoor hij ook een Emmy pakte.

Regie

De regie van de film zou eerst in handen liggen van Danny Boyle, maar na wat onenigheid is deze nu overgenomen door Cary Fukonoga. De excentrieke regisseur is bekend van de gruwelijke serie True Detective en is een meester in het scheppen van werelden. Veel heeft de regisseur nog niet prijs willen geven maar het zal in ieder geval geen standalone film worden. De film zal dus voortborduren op de eerdere films zoals Casino Royale.

Laatste keer als 007 voor Daniel Craig

Voor Daniel Craig zal het zijn laatste Bond-film worden. Nog één keer in de rol van 007 dus en daarvoor zal hij vanaf april beginnen met de opnames. De release van de film staat gepland op 8 april 2020 dus we hebben nog even geduld nodig. Maar dan hebben we in elk geval iets om naar uit te kijken in het leven.

Reageer op artikel:
Wordt Rami Malek de villain in de 25ste James Bond film?
Sluiten