Rami Malek maakt een geweldige indruk als Freddie Mercury in de trailer van Bohemian Rhapsody

Redactie 16 mei 2018 Uncategorized

De man die iedereen wist te betoveren met zijn zang en performance. Iemand die entertainment ademde en een van de grootste muzikanten ooit is, Freddy Mercury. Hij zal door Rami Malek gespeeld worden in de nieuwe film Bohemian Rhapsody. De eerste trailer is er en het ziet er geweldig uit. Wij kunnen niet wachten tot dit spektakel in de bioscoop verschijnt.

Na maanden van speculatie, geruchten, drama en uitgelekt foto’s zijn daar dan eindelijk de beelden van Rami Malik als de legendarische Freddie Mercury. De trailer van Queen biopic Bohemian Rhapsody, ziet er verdomd goed uit.

Crew Bohemian Rhapsody

De film is geschreven door Anthony McCarten en geregisseerd door Dexter Fletcher (die je kent van Eddie the Eagle). Eerst zou de film geregisseerd worden door Bryan Singer maar hij werd in December ontslagen omdat hij op mysterieuze wijze vaak verdween van de set. Maar na een lange hobbelige rit zijn we dan eindelijk daar dat de eerste beelden getoond worden.

Rami Malek als Freddie Mercury

Acteur Rami Malek is zeer enthousiast over zijn rol als Freddie Mecury. In de trailer horen we maar twee keer zijn stem als Freddie dat goed klinkt. Hij ziet er in ieder geval goed geloofwaardig uit als de muzikant. Tijdens CinemaCon zei Rami in april over het project: “Toen ik deze rol kreeg dacht ik: Oh god, dit kan een carrière bepalende rol zijn. Twee minuten later dacht ik ook: Dit kan ook een carrièredodende rol zijn.”

Gelukkig voor Rami heeft Queen gitarist Brian May de film gezien en gezegd dat Freddie Mercury er trots op was geweest, mocht hij nog geleefd hebben. Dat belooft alvast veel goeds. Zie hieronder de trailer:

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Rami Malek maakt een geweldige indruk als Freddie Mercury in de trailer van Bohemian Rhapsody
Sluiten