Het 3e seizoen True Detective belooft weer veel mysterie

redactie 13 dec 2018 Entertainment

Eerder schreven we al dat Oscarwinnaar Mahershala Ali in het derde seizoen speelt van True Detective. Het verhaal van een spookachtige misdaad in het hart van Ozarks. Nu is dan eindelijk de trailer van de spannende misdaad serie gekomen en wij zijn razend enthousiast.

De trailer laat zien dat de serie weer terug gaat naar het diepzinnige, mysterieuze en mystieke gevoel van het eerste seizoen. Volgens fans was het tweede seizoen niet zo goed als verwacht, maar het derde seizoen stemt de liefhebbers van de serie hopelijk weer tevreden.

De serie

Nog nooit gehoord van de serie? No worries, de HBO-hit vertelt het verhaal van rechercheurs Martin Hart en Rustin Cohle, die in 1995 de mysterieuze moord op de  prostituee Dora Kelly Lange moeten ontraadselen. De serie speelt zich af in zeventien jarig tijdsbestek en na de jaren vorderen wordt het mysterie rond de prostituee steeds dieper. Het is een absolute aanrader als je bijvoorbeeld fan bent van detective series. Ali speelt de rol van Wayne Hays, een detective in Noord-West Arkansas. Andere acteurs zijn Carmen Ejogo, Mamie, Gummer, Scoot McNairy en Stephen Dorff.

Wanneer?

Wanneer het derde seizoen van True Detective op Netflix kwam was nog niet bekend, maar nu wel. Het nieuwe seizoen van de parel van HBO komt op 13 januari op Netflix. Natuurlijk kun je hieronder alvast gluren naar het voorproefje van de reeks.

 

Maxim

Reageer op artikel:
Het 3e seizoen True Detective belooft weer veel mysterie
Sluiten