Nieuwste trailer van aller-allerlaatste Rambo-film belooft bruut spektakel

redactie 21 Aug 2019 Entertainment

Het is zover. De dag waarvan je dacht dat ie nooit zou komen is daar. Fans over de gehele aardkloot zijn ten einde raad. Rambo: Last Blood wordt echt, maar dan ook écht, de allerlaatste Rambo-film van Sylvester Stallone.

Hier op de redactie hadden we vrijwel allemaal verwacht dat Sly in het harnas zou sterven. De acteur weet immers dat wij fans net zoveel van hem houden als hij van ons. Wij hadden de verwachting dat de Hollywood-veteraan desnoods met een rollator en wandelstok achter zijn vijanden aan zou strompelen in Rambo: Definitely The Final Last Blood Part 3 Extended Edition. Niets bleek minder waar, het is na de aanstaande klapper echt over en uit met de iconische filmreeks die ons zoveel heeft gebracht.

Pensionado

Gelukkig hebben we nu dus de trailer van de film die het afscheid moet worden van John Rambo. Stallone stelt ons als vanouds niet teleur. De bejaarde soldaat is terug in de USA waar hij op zijn ranch in Texas geniet van zijn welverdiende pensioen. Ouderdomskwalen treden nog niet op bij de krachtpatser, hier kan hij in alle rust en vrede zijn dagen aftellen.

Dit fijne leven verandert wanneer zijn enige nichtje, waar hij al jaren voor zorgt, bij een zoektocht naar haar echte vader gevangen wordt genomen door nietsontziende mensenhandelaren. Daar wordt ze mishandeld en gedrogeerd. Uiteraard is Rambo daar niet van gediend. Hij besluit nog eenmaal in actie te komen om zijn nichtje te redden uit de klauwen van een Mexicaans drugskartel.

Wraak

Eenmaal ten zuiden van de grens lacht het kartel hem uit waar onze held natuurlijk niet van gediend is. ‘’Dont push it or I’ll give you a war you won’t believe.’’ De Mexicanen vragen zich natuurlijk af wie deze oude knaap is, duidelijk voor ons dat hij hun ‘’Worst Nightmare’’ is. Rambo zijn reddingspoging gaat gepaard met een portie wraak waar alle wortels van het Mexicaanse kartel nog jarenlang badend in het zweet van wakker zullen worden.

Het kartel kan deze vernedering uiteraard niet over zijn kant laten gaan en stuurt hun manschappen om Rambo een lesje te leren. Maar, zoals we hem kennen, onze veteraan is voorbereid en heeft een compleet mijnenveld aangelegd rondom zijn huisje, inclusief geheime gangen en akelige boobytraps. We weten ook dat dit het terrein van John Rambo is, die laat zich niet aanpakken...’’he is hunting you!’’

Bloederige ontknoping

Vervolgens breekt de hel los en verandert de beste soldaat uit het Amerikaanse leger in een oorlogszuchtig beest dat geen genade kent. ‘’To survive a war, you gotta become a war.’’ Dat belooft een waar spektakel te worden waarbij een hele hoop kartelknapen het einde van de film waarschijnlijk niet gaan halen. Logisch wel, want ‘’Thew drew first blood.’’

Lang hoeven we na het verschijnen van deze prachtige trailer niet te wachten op Rambo: Last Blood want op 19 september kunnen we deze klapper in de bios gaan zien! Trailer!

Pathé

Reageer op artikel:
Nieuwste trailer van aller-allerlaatste Rambo-film belooft bruut spektakel
Sluiten