Zo luister jij ook na 1 september naar radiozender SLAM!

Als je ons een tijdje volgt mag het geen verrassing zijn dat we dancemuziek hoog in het vaandel hebben staan. Een van de beste radiozenders van ons land op dat gebied is SLAM!. Door de nieuwe verdeling van de FM-frequenties moet je vanaf nu alleen even weten hoe je ze ook na 1 september kan vinden. Gaan wij je vertellen!

SLAM! is het toonaangevende radiostation voor pop & dance muziek. Vanaf 1 september zijn ze niet overal meer te horen via de FM ontvangst. In de Randstad blijft SLAM! gewoon op FM hoorbaar, terwijl in heel Nederland SLAM! in de beste kwaliteit te ontvangen is via DAB+, online en de SLAM! app. Dat vieren ze met de SLAM! Feestweek waarbij ze een week lang met nog meer energie door de speakers knallen.

Lekker programma

Hierbij zullen alle bekende shows acte de présence geven. Denk aan shows als: Early Birds, Housuh in de Pauzuh, Anoûl Hendriks, Het Avondcircus, The Boom Room en natuurlijk de SLAM! MixMarathon. 1 september tot en met 8 september kun je in elk geval alvast in je agenda zetten. In deze week gaan luisteraars ieder uur bepalen welke set zij willen horen in de SLAM! MixMarathon’. Wordt het Armin van Buuren of toch Joel Corry? Stemmen kan van 06.00 uur s ’morgens tot 17.00 uur s ’avonds via de Instagrampagina van SLAM!. Tijdens The Boom Room op zaterdag 2 september verzorgen Gijs Alkemade en Jochem Hamerling dé preparty van de zaterdagavond met de WegTrek top 41. Wordt het Budakid met ‘Silent Summer’ of ‘Glue’ van Bicep? Stemmen kan via de Instagram pagina van The Boom Room.

Een van de mooiste shows is Housuh in de Pauzuh en die wordt voor deze speciale feestweek nog met een uurtje verlengd ook. Van 12.00 uur tot en met 14.00 uur krijg je confetti door de speakers geserveerd met heerlijke guilty pleasures, kneiterdikke hiphop bangers en clubknallers in één grote mix. De gehele week worden SLAM! luisteraars verrast met speciale gasten, dikke prijzen en de lekkerste muziek. Het mag duidelijk zijn: dit wordt één groot feest.

ADE

Natuurlijk pakt SLAM! ook uit tijdens het Amsterdam Dance event. SLAM! zal tijdens ADE live te horen zijn vanuit het epicentrum van de dancemuziek: Amsterdam. De complete SLAM! studio zal verhuisd worden naar een unieke locatie in onze hoofdstad. Live vanuit het centrum zorgen zij dat niemand een seconde hoeft te missen van alles wat met ADE te maken heeft. Verder zullen vier dagen lang de lekkerste livesets voorbij komen van nationale en internationale artiesten. Dan weet je waar je naar moet luisteren als je tijdens ADE even niet staat te raven.

Waar te horen?

Vanaf vrijdag 1 september luister je naar SLAM! online, via DAB+ of in de Randstad op FM. Voor het volledige overzicht, check SLAM!.nl.

Reageer op artikel:
Zo luister jij ook na 1 september naar radiozender SLAM!
Sluiten