Daniel Craig voor de vijfde keer James Bond

Redactie 10 jul 2017 Entertainment

Eindelijk weten we wie in de huid kruipt van James Bond in Bond 25. De tsunami van geruchten is gekalmeerd en de droom van sommige acteurs valt in duigen. Volgens The Mirror is het namelijk een oude bekende, want Daniel Craig gaat voor de vijfde keer de rol van 007 vertolken.

De acteur is er uiteindelijk uitgekomen met producer Barbara Broccoli en is dus waarschijnlijk in 2019 weer te zien als de Britse spion. Terwijl hij eerder nog zei dat hij liever zijn polsen doorsnijdt dan nog een keer de rol van James Bond te spelen. Hij heeft dus wellicht een mega aanbieding gehad om het toch nog een keer te wagen.

Alle acteurs die op het geruchtenlijstje staan, kunnen hun droom dus even uitstellen. Hetzelfde geldt voor artiesten die de soundtrack willen verzorgen, Adele klinkt namelijk weer op de theme song net als bij Skyfall.

Hoeveel Daniel op z’n bankrekening mag bijschrijven is niet bekend, maar eerder gingen al geruchten dat hij 150 miljoen dollar zou krijgen voor twee extra films. Dan weet je een beetje aan welke astronomische bedragen je moet denken. Wij gunnen het ‘m van harte.

Reageer op artikel:
Daniel Craig voor de vijfde keer James Bond
Sluiten