Peter Gillis showt zijn nieuwe onredelijk grote villa inclusief gouden zwembad

We hadden als jonge jongens niet gedacht dat dit het type man was waarop we jaloers zouden zijn, maar het is toch echt gebeurt. Wij doen niet per se iets fout, maar Peter doet iets heel erg goed. Peter Gillis heeft een fonkelnieuw stulpje, en die is geheel in Gillis stijl. Het is gigantisch, straalt geld uit, maar is niet bepaald gezellig. Ach joh, plantje hier, lampje daar, die gezelligheid komt nog wel en anders komen we zelf wel een keer op de koffie. We leiden je graag even rond door het nieuwe gigantische paleis van Peter.

We moeten toch even een complimentje maken naar Peter toe, hij ziet er gezonder uit dan ooit. Ook zijn humeur lijkt flink verbeterd. Zo zie je maar wat een vrijgezellenleven met een mens kan doen.

De villa van Peter Gillis

Wat er zich achter deze deuren allemaal gaat afspelen, komen we waarschijnlijk nooit te weten en dat lijkt ons maar beter ook. Nu Peter door het leven gaat zonder zijn Nicolleke heeft hij dit kasteel helemaal voor zichzelf. Een multi-multimiljonair die nét vrijgezel met een gloednieuw eigen paleis, daar kun je je vast zelf een voorstelling bij maken.

Gerard Joling zou het waarschijnlijk nog wat over the top vinden. Het lijkt alsof Biden een iets kleinere versie van het White House in Nederland als vakantiehuisje wilde, nou dat is goed gelukt. De dubbele voordeur en diens bordes worden omheind door vier statige pilaren. Achter deze deuren vind je 2700 vierkante meter aan woonruimte, deze meters worden nog flink verbouwd maar het idee achter het huis is al wel duidelijk: groot, groter, grootst. De keuken kost volgens Petertje evenveel als een prima huisje met een waarde van zo’n 400.000 piek. Daar kunnen vast lekkere worstenbroodjes gebakken worden.

Pure luxe

Waarschijnlijk zal het niet lang duren voordat Floris Wyers op bezoek komt, al is Mark Baanders natuurlijk ook niet misselijk van wat luxe. Tijdens de rondleiding met PowNed showt Peter maar al te graag zijn zwembad, nog zonder water. Dat is niet erg, dan kunnen we namelijk nog wat beter zien hoe bijzonder dit badje is. De tegel voor tegel ingelegde wand is namelijk met bladgoud en bladzilver ingewassen. Waarom? Waarom niet.

Ook heeft de parkenkoning een prima garage inclusief autolift, al gaat hij die lift niet gebruiken voor vierwielers. Peter heeft ruim 300 Harleys en er passen er daarvan zo’n 160 in de kelder van zijn nieuwe optrekje. De kelder wordt zijn persoonlijke motormuseum. Nogmaals: waarom? Waarom niet.

Safe space

Petertje hoeft niet bang te zijn voor onverwachts bezoek. Rondom het huis hangen zo’n 40 camera’s die de boel goed voor hem in de gaten houden. Daarnaast kom je ook niet zomaar binnen, de ramen zijn namelijk gemaakt van kogelvrij glas. Toch was dat niet de reden dat ‘ie het kocht: “Ik vind het gewoon mooi”. Tja, dat mag natuurlijk ook.

 

 

Reageer op artikel:
Peter Gillis showt zijn nieuwe onredelijk grote villa inclusief gouden zwembad
Sluiten