Pagani ontwerpt een vliegtuigcabine en het resultaat is mega strak

Redactie 8 jun 2017 Machines

Lamborghini staat bekend om haar extravagante ontwerpen, maar de collega’s van Pagani staan wat ons betreft nog net een treetje hoger op de ladder. Come on, die Huayra. Wat een beestachtige beauty is dat. Designen dat kunnen ze daar als de beste.

Dus als we horen dat Pagani in samenwerking met Airbus een vliegtuigcabine heeft ontworpen dan is onze interesse gewekt. Dit is de Airbus x Pagani Infinito Jet Cabin. Voor de vliegtuignerds onder ons: speciaal ontworpen voor de Airbus ACJ319neo.

In het vliegtuig zit een lange eettafel. Overal zitten de prachtige Pagani kenmerkende stoelen. Maar de echte eyecatcher is de moon roof. Een doorzichtig dak. Niet helemaal echt, maar een paar high resolution schermen projecteren real time het uitzicht, maar er kunnen ook andere dingen op geprojecteerd worden. Dik toch? Dit is de overtreffende trap van privéjet vliegen. De Air Force One is er niets bij.

Airbus-x-Pagani

‘Art and Science can walk together hand in hand: this is the Pagani philosophy. The combination of state-of-the-art composite materials never used before in an aircraft, such as CarboTitanium, with the typical design language of Pagani Automobili, has always represented our signature. Applying our Reinassance touch into the wider spaces of Airbus corporate jet cabins is the beginning of an exciting new venture for us’, aldus Horacia Pagani, oprichter van het excentrieke automerk.

Wij willen hiermee vliegen. Wij zijn effe een nieuwe life goal toevoegen  aan onze bucketlist.

Airbus-x-Pagani
Reageer op artikel:
Pagani ontwerpt een vliegtuigcabine en het resultaat is mega strak
Sluiten