Oogverblindende customized Kawasaki straalt rijplezier uit

Redactie 26 feb 2017 Machines

Als fabrieksmodellen van auto’s of motors worden gepimpt, loopt dat niet altijd even goed af. Over smaak valt niet te twisten, maar smakeloosheid komt zeker voor. Bij het programma Pimp My Ride op MTV regeerde wansmaak en ook bij De Grote Beurt, dat een poosje op de Nederlandse televisie was te zien, werd de plank af en toe volledig misgeslagen.

Wanneer er dus weer een customized motor voorbijkomt, houden wij ons hart vast. De mannen van het Italiaanse Venier Custom Motorcycles leverden echt fantastisch werk met de omgebouwde Kawasaki KZ 1000 LTD, het is werkelijk waar een adembenemende machine. Met gevoel voor tijdsgeest heeft deze motor zowel een klassieke als een minimalistische uitstraling die je tegenwoordig veel ziet.

De Kawasaki wenkt je om een stukje te gaan rijden, al heeft dit beestje genoeg vermogen om het gas eens flink open te draaien. Het is alweer tijden geleden dat we zo’n meesterwerkje zagen, het is te hopen dat er meer van dit soort motorfietsen gepresenteerd worden! Dit scheurijzer ademt rijplezier.

 

Airows

Reageer op artikel:
Oogverblindende customized Kawasaki straalt rijplezier uit
Sluiten