Nokia 3310 verplettert concurrentie en trekt alle aandacht

Het is eindelijk zover: gisteravond werd de nieuwe Nokia 3310 gepresenteerd! Er is enorm uitgekeken naar deze mobiele telefoon die de markt weer als vanouds moet gaan beheersen en extreme omstandigheden kan overleven. Dit wordt een bestseller.

Op de Mobile World Congress in Barcelona worden ieder jaar de nieuwe mobiele telefoons gepresenteerd. Alleen Apple doet er niet aan mee en houdt zijn eigen feestje wanneer het uitkomt. Dit jaar was ook Samsung de grote afwezige, de Koreanen hebben meer tijd nodig om de S8 te optimaliseren voordat ze hem aan de wereld tonen.

Getty Images

In de afwezigheid van de twee grootste smartphone-bouwers stal de 3310 de show. Het mobieltje trok alle aandacht, wat wel te begrijpen is want het apparaat werd de laatste weken gigantisch gehypet. Dit komt natuurlijk door de mythische status van de vorige versie van de 3310 die in 2000 werd uitgebracht en de markt op z’n kop zette.

De Nokia 3310 heeft zijn fans dan ook heel wat te bieden. Op de presentatie werd duidelijk dat het mobieltje een kleurenscherm krijgt en er ook een camera bij inbegrepen zit! Het design is nagenoeg hetzelfde als de variant uit 2000, het is nog steeds net zo compact en stevig. Vroeger was inderdaad alles beter. Daarnaast kun je enkele apps voor het draagbare telefoontje downloaden, waaronder het legendarische Snake!

Snake Cell Phone GIF - Find & Share on GIPHY

Het mooiste moet nog komen: deze alleskunner heeft een batterij die het liefst 25 dagen uithoudt bij normaal gebruik! Dit gegeven zal de fans als muziek in de oren klinken. Geen enkel ander high-end mobieltje kan hier tegenop. De Nokia 3310 is in vier kleuren te verkrijgen en ligt in de winkel voor de duizelingwekkende prijs van €49. Twijfel niet en koop de 3310, dit is een ongekende mogelijkheid om geschiedenis te schrijven.

RTL Nieuws

Reageer op artikel:
Nokia 3310 verplettert concurrentie en trekt alle aandacht
Sluiten