Dit zijn de bestbetaalde celebrities op OnlyFans van dit kalenderjaar 

OnlyFans is een goudmijn voor velen. Vrouwen en mannen kunnen met pikant materiaal in korte tijd veel geld verdienen. Het maakt niet uit of je beroemd bent of niet. Echter verdienen beroemdheden het meest op dit platform. Daarom hebben wij de bestbetaalde beroemdheden van OnlyFans op een rijtje gezet. 

Het is algemeen bekend dat OnlyFans voor creators veel geld oplevert. Kijk bijvoorbeeld naar Corinna Kopf. De OnlyFans-ster haalde binnen twee dagen meer dan 1 miljoen euro binnen. Maar welke beroemdheid zal eigenlijk het meest verdienen? Hieronder de grootverdieners van het platform.

Erica Mena

We beginnen lekker onder aan de lijst en daar staat Erica Mena. Ze is een Amerikaanse tv-ster en we kunnen haar kennen van de tv-serie: Love & Hip Hop: New York.

Haar inkomsten worden geschat op 4,5 miljoen euro per maand. Voor zo’n 26 euro per maand kun je een abonnementje bij haar afsluiten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Erica Mena 🌹 (@iamerica_mena)

Mia Khalifa

Op nummer vier staat Mia Khalifa. En het is niet zo gek dat we haar op OnlyFans vinden. Van 2014 tot 2017 was ze pornoactrice. Tegenwoordig doet ze verslag van sportwedstrijden en is ze influencer.

Haar inkomsten worden geschat op 6,4 miljoen euro per maand. Een abonnement kost bij haar zo’n 13 euro per maand.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mia K. (@miakhalifa)

Cardi B

We komen alweer aan bij de laatste drie en daar staat Cardi B. Heeft deze vrouw nog uitleg nodig? Ze is een Amerikaanse rapper en heeft miljoenen streams op Spotify.

Cardi B, de creative director van Playboy verdient zo’n 9,5 miljoen euro per maand. Haar bewonderen op het platform is een koopje. Je bent zo’n 5 euro per maand kwijt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cardi B (@iamcardib)

Bella Thorne

Bella Thorne is net niet de bestbetaalde celebrity op OnlyFans, maar wel een seksbom. Ze trok al eerder de stoute schoenen aan. We kunnen de Disney-actrice kennen van Shake It Up. Een televisieserie van Disney Channel.

De actrice legt zo ongeveer 11 miljoen euro per maand in het laatje en er is goed nieuws. Een abonnement bij haar is gratis, omdat Bella waarschijnlijk een sponsordeal heeft met OnlyFans.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BELLA (@bellathorne)

Blac Chyna

De absolute koningin van het platform is Blac Chyna. Wie? De OnlyFans-queen was de stuntdubbel voor Nicki Minaj in de videoclip Monster van Kanye West.

Ze verdient met haar foto’s en video’s zo’n 20,1 miljoen euro per maand, bizar. Een abonnementje kan je voor 20 euro per maand op de kop tikken. Wie wil dat nou niet?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Blac Chyna 💋 (@blacchyna)

 

Reageer op artikel:
Dit zijn de bestbetaalde celebrities op OnlyFans van dit kalenderjaar 
Sluiten